.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Винаги съм се чудил кой ви е карал да обикаляте почти всички мъже, за да се убеждавате в това...
    Аз лично не съм обикаляла почти всички мъже,съдя по това което виждам а то никак не е малко! За протокола била съм само и единствено с двама и все още съм във връзка с последния ми приятел! Не е нужно само практика,за да знаеш как стоят нещата !

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Аз лично не съм обикаляла почти всички мъже,съдя по това което виждам а то никак не е малко! За протокола била съм само и единствено с двама и все още съм във връзка с последния ми приятел! Не е нужно само практика,за да знаеш как стоят нещата !
    Няма от къде да знаеш как един мъж се държи с жената до себе си, освен ако ти не си тази жена.
    Глупавите ви разговорчета с приятелките си тип "Ама тоя моя голяма свиня... вчера си метна чорапите на пода, представяш ли си?!?!" не отразяват нищо реално. Дори това, което виждаш отстрани като държание на хората помежду си, също не отразява как стоят нещата в действителност. А и е хубаво да се научите, че любовта и доброто отношение трябва да се заслужат. Няма как примерно да ми се правиш на интересна, да ми връзваш тенекии или да се държиш неуважително и аз да тръгна да ти нося цветя и да ти изнасям серенади. Нещата просто не работят така.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Няма от къде да знаеш как един мъж се държи с жената до себе си, освен ако ти не си тази жена.
    Глупавите ви разговорчета с приятелките си тип "Ама тоя моя голяма свиня... вчера си метна чорапите на пода, представяш ли си?!?!" не отразяват нищо реално. Дори това, което виждаш отстрани като държание на хората помежду си, също не отразява как стоят нещата в действителност. А и е хубаво да се научите, че любовта и доброто отношение трябва да се заслужат. Няма как примерно да ми се правиш на интересна, да ми връзваш тенекии или да се държиш неуважително и аз да тръгна да ти нося цветя и да ти изнасям серенади. Нещата просто не работят така.
    Аз не водя такива разговори с моите приятелки,поради простата причина че всеки има вредни навици и недостатаци,и няма смисъл да излагаш по този начин човека с когото си дори той да не е в компанията! Приемаш половинката си такъв,какъвто е независимо какъв е и колко недостатака има щом си с него ще харесваш и обичаш и най-дразнещото нещо в него,иначе когато се изтъкват само минусите и т.н за какво си с него?! Ако се държат ужасно с теб няма как ти да имаш чувства а камо ли да обичаш това ми е пределно ясно! Има как да знаеш дори и ти да не си потърпевшия,аз съм доказателство,както съм сигурна че има и други хора като мен! Това е както с ученето,четеш,изследваш и получаваш отговорите! Трябва да се получаваш,не само от собствените си грешки,а и от грешките на хората,които те заобикалят тоест приятели,познати и т.н!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    още не знае или не иска да повярва,че почти всички мъже са безчувствени свине!
    айде без да се обиждаме ако обичаш ,тва е грубо^^
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    айде без да се обиждаме ако обичаш ,тва е грубо^^
    Ти ако не си безчувствена свиня,няма да се обиждаш!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ти ако не си безчувствена свиня,няма да се обиждаш!
    Ами аз не съм безчувствена свиня и не се обиждам.Даже съм по- свестен от повечето момчета, които някога ще познаваш.
    Просто имам брат,баща ,приятели и познати които са супер свестни момчета/мъже и ти нямаш право да ги обиждаш ей така щото си видяла няколко лоши примера и да обобщаваш ,че повечето мъже са еди кви си,пък жените никога нямат вина в една връзка и не постъпвят зле с човекя до тях...Ако почнем всички така да се делим на мъже и жени...до никъде няма да стигнем.Всичко е до човека, неговите принципи ,възпитание и морал.Не съм тук да те поучвам ,просто мисля че всичко е индивидуално,пък го казах без лоши чувства ,малко да те бъзикна...ти го прие на сериозно...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

[QUOTE=GuardianAngel;11445757]Ами аз не съм безчувствена свиня и не се обиждам.Даже съм по- свестен от повечето момчета, които някога ще познаваш.
    Просто имам брат,баща ,приятели и познати които са супер свестни момчета/мъже и ти нямаш право да ги обиждаш ей така щото си видяла няколко лоши примера и да обобщаваш ,че повечето мъже са еди кви си,пък жените никога нямат вина в една връзка и не постъпвят зле с човекя до тях...Ако почнем всички така да се делим на мъже и жени...до никъде няма да стигнем.Всичко е до човека, неговите принципи ,възпитание и морал.Не съм тук да те поучвам ,просто мисля че всичко е индивидуално,пък го казах без лоши чувства ,малко да те бъзикна...ти го прие на сериозно...[/QUOTE

Пак казвам,когато ти не си такъв няма да се обидиш,от казана дума,както и за останалите свестни момчета(мъже) става въпрос! Засяга се този,който има причина да го прави! Не съм написала никъде че жените нямат вина,даже те са по-виновни!Ако теглим чертата в днешно време нито жените са стока нито мъжете 50/50 е! Има малко свестни хора,като игла в копа сено са! Не деля на мъже и жени човека е един дали ще бъде мъж или жена няма никакво значение! Когато няма емотикона изразяващо шега го приемам на сериозно!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Постави се на мястото на приятелката му и си помисли дали ще ти е приятно като направи така?

Защото щом сега го е направил ще го направи и с теб така че по-добре не се занимавай с него

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Постави се на мястото на приятелката му и си помисли дали ще ти е приятно като направи така?

Защото щом сега го е направил ще го направи и с теб така че по-добре не се занимавай с него

Иначе това е мойта логика. Ако някой изневерява на гаджето си с теб и след това тръгнете, каква е гаранцията, че няма да си намери някой друг по същия начин след време.

Е, аз нямам никакви намерения да тръгвам с това момче. Не мисля, че аз ще съм тази, която ще го промени.

Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Е, аз нямам никакви намерения да тръгвам с това момче. Не мисля, че аз ще съм тази, която ще го промени.
    Изразът "Един път се живее", не е основание да сте наркомани или курви.

Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението

Еми според мен значи, ако го искаш давай. Не мога да разбера защо когато жена иска да прави секс всички почват да я обиждат на курва. Това с колко мъже една жена е спала не я прави курва, има такива които са спали с 2-3ма а са си долни курви по душа.

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Еми според мен значи, ако го искаш давай. Не мога да разбера защо когато жена иска да прави секс всички почват да я обиждат на курва. Това с колко мъже една жена е спала не я прави курва, има такива които са спали с 2-3ма а са си долни курви по душа.
    Не я обиждаме,а показваме какво не трябва да се прави! Ти ако имаш съвест и ако се себеуважаваш няма да се чукаш с някой,който е зает вече и си има сериозна връзка! Не е виновен този който яде баницата,а този който му я дава! Едва ли на авторката искат да и изневеряват,след като си хване сериозен приятел,да се постави на мястото на неговата приятелка и тогава да видим! Хората са казали не прави това което не искаш на теб да ти направят!

Не я обиждаме,а показваме какво не трябва да се прави! Ти ако имаш съвест и ако се себеуважаваш няма да се чукаш с някой,който е зает вече и си има сериозна връзка! Не е виновен този който яде баницата,а този който му я дава! Едва ли на авторката искат да и изневеряват,след като си хване сериозен приятел,да се постави на мястото на неговата приятелка и тогава да видим! Хората са казали не прави това което не искаш на теб да ти направят!

Така е, ама в крайна сметка той ако иска да изневери на гаджето си ще го направи....Може би виждането ми е изкривено прекалено много от мъжка гледна точка ама не виждам нищо лошо в това да правиш секс (само секс) с някой.

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Така е, ама в крайна сметка той ако иска да изневери на гаджето си ще го направи....Може би виждането ми е изкривено прекалено много от мъжка гледна точка ама не виждам нищо лошо в това да правиш секс (само секс) с някой.
    Секс без чувства е като човек без обувки нееквивалетно! Ама не съдя хората,които правят безразборен секс само от "нужда"! Но адски е долно да знаеш че този с когото си интимен има човек до себе си и ти въпреки това да се натискаш,като бълха в гащи! Има толкова много други,които са самотни без връзки с тях може да правиш,каквото си искаш,но със зает човек е грях особенно ако мъжа е женен вече и има деца или жената е омъжена!

Не е виновен този който яде баницата,а този който му я дава!
    Е, от това пък по- голяма глупост няма. Той пича първо, че си личи, че банички не е спирал да търси и да яде. Да, и момичето ще има вина, но главен виновник си е напълно този, който се е отдал (уж) на един човек, дава обещания- лъже. Той е отговорен пред приятелката си за това дали си държи к*ра в гащите, не всички заобикалящи го жени... Всякакви жени има, едни на момента ще го отрежат, други ще му се вържат, но те са отговорни единствено пред собствената си съвест, а не в развалянето на връзката и голямата любов или да се хвърля в/ху тях вината, че кривнало момчето от пътя. Който търси- намира. А като се позамислиш той като се предлага и му откажат пак е напълно еднакво виновен, колкото би бил ако му вържат...разбираш ли искам да кажа, че който търси банички той е виновен(пък даже и да не ги намира и смятай той не се спира да се оглежда и после първата хванала се баничка била виновната и черната, развалила хубавата връзката). Все едно ти да изневериш на приятеля си с друго момче и да не обвиняваш само себе си, че си наранила човека и си преебала отношенията ви, а да обвиняваш еднакво, че и както звучи това с баничката дори повече третият човек, че едва ли не той ти е прелъстил слабата душичка безсрамника, която иначе е щяла да е адски праведна ама се натрапил м/у вас и си нямала воля да откажеш= не ти е оставил направо др. избор слаба си все пак, ми не само и единствено ти ще си виновна. Още повече, че момичето изобщо не му се е "тикала" както се изрази и не се е опитвала да го съблазни по никакъв начин, той си го е търсел, как по дяволите ще кажеш, че му е по- малка вината защото горкото момиче отдавна има симпатии и и е трудно да му откаже? Той да не е някво супер елементарно същество, което не е виновно защото му е в природата да не може да отказва или да не се пробва пожелае ли някоя, а тези които се опита да омая да трябва да се грижат за неговата вярност и да поемат вината ако примерно им се окаже някаква слабост т'ва момче и му се оставят...

Супер фен Аватара на Pug_306
    Абе виж, ако той не ти върже, тука цял форум ще ти се изрази ... Ще ти разбият котето ...

И нека се опитам да го кажа по малко по друг начин. Напълно съм наясно с това кое е правилно и кое не, но никой човек не върви само по правия път. Живот ли е ако правиш само това, което се изисква и очаква от теб?
    Първо не се кефя от факта, че момчето си има приятелка и би изневерил на приятелката си. Даже е леко парадоксално, защото докато беше с мен, се е занимавал с нея. И все пак, ако не ми беше проблем изневярата, въобще нямаше да направя тази тема.
    Имала съм дълга връзка и една, която пак може да се нарече сравнително дълга. Знам какво е да обичаш и да си обичан, да си верен на човека до себе си, както и той на теб. Сексът с това момче за мен няма да бъде просто секс. Ако ми беше за секса, щях да си намеря някой, красив, свободен мъж и т.н. Просто дори и да е минала една година, откакто сме се разделили, той все още ми е тръпка и както бях написала, секса с него беше страхотен.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    точно са ти пълни глупости коментарите

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не е вярно!

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    За теб са глупости,а аз твоето мнение не съм го искала така че трай!

За теб са глупости,а аз твоето мнение не съм го искала така че трай![/QUOTE]

Да го духат под вода мършите аморе който те мрази под краката ти да лази

Момиченца, вие мъжемразки ли сте?

Amorenvivo не се занимавай с такива като момичето което е писало темата те не знаят на кой свят се намират секса с пича е важен....

Цитирай Първоначално написано от Rêver Виж мнението
    Amorenvivo не се занимавай с такива като момичето което е писало темата те не знаят на кой свят се намират секса с пича е важен....
    Човек живее един път - удоволствието е най-важно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си