- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко странен проблем
Здравейте ще карам направо с моя проблем.
На 18 съм и за разлика от повечето момчета моя проблем не е с малкия ми размер на пениса а точно обратното - прекалено голам ми е.
Имах връзка с момиче и когато най-накрая се решихме да правим секс нещата просто не станаха. Члена ми е 25см и дори не можах да проникна в нея. В крайна сметка след време се разделихме заради това.
От тогава съм излизал и с други момичета, но до секс не се е стигало. Изпращал съм снимки на момичета и в момента в който го видят направо ми казват че това "нещо" нямам как да го съберат в тях и всичко приключва до там.
дайте ми някакъв съвет, преди да се побъркам. Има ли начин да го смаля без операции?
Ако си на 18 години значи си се регистрирал във форума на 8... Глопаг
СТИГА СИ ЛЪГАЛ,КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА! ИМА МНОГО ПРОСТИ ХОРА,КОИТО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРЖАТ НА ФАЛШИВОТО ПИСАНЕ,АМА ИМА И УМНИ ХОРА,КОИТО НЯМА ДА ТИ СЕ ВЪРЖАТ НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙ! НИЕ НЕ ПАДАМЕ ОТ МАРС,ДА НЕ ЗНАЕМ КАК РАБОТИ САЙТА И ИЗЧИСЛЕНИЯТА ИМ СА МНОГО ВЕРНИ! АКО НЕ ТИ ПИШЕШЕ РЕГИСТРАЦИЯТА Регистриран на
Oct 2006 МОЖЕШЕ,ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ ЛЪЖАТА! ТАКА ЧЕ НЕ ПИШИ НЕБИВАЛИЦИ ТРОЛЧЕ! А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕМАТА НЯМАМ КОМЕНТАР ЗАЩОТО ТЯ Е ОТ ВСЯКЪДЕ FAKE!!!
Не знам какво се случва с този сайт но това не са мои мнения защото днес се регистрирах.
Може някой преди мен да е използвал това име.
Както и да е, явно няма да получа помощ от вас.
I'm your nightmare...
10-31-2006, 23:04
Тема: moje li da vi pitam mom4eta ne6too............
от Black_Jordan Отговори
Външният вид не е най-важното! Много ме дразнят подобни индивиди
Наистина ГЛОПАГ
Няма ли алтернативни начини за смаляване? Чувал съм, че мъжете ползващи стероиди в един момент им се намалява размера на члена? Знам че е тъпо решение, но искам да водя нормален сексуален живот.
А на останалите - не знам какъв ви е проблема, не съм нито трол нито глупак. Обясних ви, че вероятно е грешка в сайта, но вие продължавате да ме обиждате?! Ако няма какво да кажете по темата, моля запазете си мненията за напред.
I'm your nightmare...
Това е ... не е лесно да си тъп и всеки ден различни индивиди го показват !
Ти си запази фалшивите теми и приказки,за друг сайт!!! Не е грешка на сайта! Вземи си хапчетата и се осъзнай,че ставаш смешен Black_Jordan!!!
От стероидите може да ти изпляска сърцето или бъбреците. Не се тъпчи с боклуци.
Welcome to the Jungle...
Ако си го набуташ в задника и ти стои там една седмица ще ти намалее с 5 см. Пробвай и кажи какво е станало.
Отвори и си прочети учебника по биология, там го пише
Очевидно пениса на автора е с размерите на бобово зърно и пуска тролски теми, за това колко му е голям за да се почувства по-добре