- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно видовете връзки между двама души!!!
Мхм как си успял да ги заговориш и аз имам една такава спирачка, която понякога така много ми пречи да завържа нови контакти с непознати?
Е след като познаваш такива би могъл да пробваш, или не са твой тип аз поне на този етап не познавам, или дори да намеря все ще ми каже, че си има неангажираща връзка и не се интересува или, пък просто се прави, че не е видяла какво съм я питал! В смисъл срещал съм такива чат пат в нета, на живо мхм, не бих казал дори и да е имало пак не са проявявали интерес! А в такъв случай няма как да съм сигурен, че наистина търси неангажираща връзка или просто ме занася!![]()
За мен душевното свързване също е доста важно, но пък това да съм едва ли не като вързан за даден човек, да съм лишен от правото си на свободен избор, да се чувствам примерно притискан ей това примерно на мен ми идва доста в повече! Дори и да сте във връзка трябва другият човек да има пълното право да разполага със свободната си воля и да не прави нещо, защото се чувства притиснат или за да не загуби примерно партньора си!
П.П. Какво ти пречи да се свържеш душевно и с няколко човека или някъде е написано, че трябва да е само един? В това няма нищо лошо! Не би било проблем да си и в сериозни отношения, но примерно ако откриеш сродна душа, а това се случва доста рядко и трудно!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 05-27-2016 на 00:50
Аз поне останах с впечатление, че тук ме изкарват някаква, която само прави секс наляво-надясно и никога не се обвързва, което въобще не е вярно. Исках да кажа, че аз търся сериозни отношения и такива предлагам. Била съм сама доста дълго време, само защото не срещам хора, които да са сериозни. И в това време не съм правила безразборен секс. Тука ме заклеймихте, чак и на лично съобщения ме обвинявате, а всъщност сте супер крайни. Не съм имала "неангажираща" връзка, но далеч не казвам, че никога не бих опитала. Това не ме прави лека и несериозна!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами бях с един приятел и го попитах нещо от сорта "Да ги заговоря ли" и той "Не смееш " или "айде давай" каза и аз отлетях към тях и така.За 2ри път ми се случва.Сам е трудно,а аз съм бая срамежлив щом става въпрос за запознанство с непознати ей така от нищото.
Не съм казвал че не съм пробвал да направя нещо,но не чак толкова напористо.За да предложиш нещо такова на някоя,трябва поне малко да я познаваш,защото иначе изобщо няма да те отрази и би спряла контакт с теб,след като знае какво искаш.
Последно редактирано от deitona22 : 05-27-2016 на 08:51
Не са само момчета, аз даже в момента не се сещам за познато момче, което да търси неангажираща връзка, но пък една бивша съученичка е доста шавлива, буквално всяка седмица е с различно момче и търси само секс. Близка моя приятелка пък даже и секс не търси, само ми обяснява как не иска да се обвързва, но непрекъснато излиза с различни момчета за по 1-2 седмици, онзи ден последните двама се срещнаха в дискотеката и стана интересно... :д Аз лично предпочитам сериозната връзка, въпреки че неангажиращите се водят по-приключенски и носещи нови усещания. Дори така да е, взаимоотношенията между двата пола не са мястото за такива изживявания, наистина хубаво е само когато всичко е истинско, ако има само секс без чувства удоволствието е само по време на акта, след това отново се чувстваш непълноценен. Мисля, че към тези връзки прибягват хората, които са се уморили да обичат без да бъдат оценени или са били много наранени. Искат малко почивка от задълбочените взаимоотношения, но не искат да се лишават от плътските удоволствия.
Желанието за сериозна може би надделява над желанието за несериозна.Просто 2рата не съм я имал.
Или по-скоро хора които изобщо не искат обвързване,защото "несериозния " тип връзки е къде къде по-лесен от това да бъдеш в сериозна връзка.Плюс това в една сериозна връзка,минава време преди да се стигне до плътски удоволствия,от опит го знам.
А неангажираща връзка без секс?