.
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Threaded View

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Мхм как си успял да ги заговориш и аз имам една такава спирачка, която понякога така много ми пречи да завържа нови контакти с непознати?
    Ами бях с един приятел и го попитах нещо от сорта "Да ги заговоря ли" и той "Не смееш " или "айде давай" каза и аз отлетях към тях и така.За 2ри път ми се случва.Сам е трудно,а аз съм бая срамежлив щом става въпрос за запознанство с непознати ей така от нищото.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Е след като познаваш такива би могъл да пробваш, или не са твой тип аз поне на този етап не познавам, или дори да намеря все ще ми каже, че си има неангажираща връзка и не се интересува или, пък просто се прави, че не е видяла какво съм я питал! В смисъл срещал съм такива чат пат в нета, на живо мхм, не бих казал дори и да е имало пак не са проявявали интерес! А в такъв случай няма как да съм сигурен, че наистина търси неангажираща връзка или просто ме занася!
    Не съм казвал че не съм пробвал да направя нещо,но не чак толкова напористо.За да предложиш нещо такова на някоя,трябва поне малко да я познаваш,защото иначе изобщо няма да те отрази и би спряла контакт с теб,след като знае какво искаш.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-27-2016 на 09:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си