- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ по Психология ...
Здравейте на всички,та на 16 години съм,та по Психология съм много зле,имам една 2 и ми даде домашно да направя на една Приказка каза тя Аргумент,тезис и тема,та сега ще напиша тази "приказка" и ако моля някой да го направи вместо мен,опитвах ,опитвах но все провали иначе по друго съм само 5-6,нужна ми е помощта ви.Благодаря предварително.
Приказка за войната на мравките
Два мравуняка си обявили война.Мобилизирали целите си мравешки народи.Разпределили отговорностите-кои групи мравки ще събират извънредно храна,за да складират запаси за военните години,кои ще произвеждат сложни мравешки оръжия,кои ще се грижат за ранените мравки и ще ги лекуват и кои ще изнасят мравешките трупове от бойното поле...
Кипял труд,кипяла омраза,кипял страх.Събирали борови иглички-копия,жълъди-гюлета,изработвали бентове,оръдия,строели крепости от камъчетата,кал и клечки,обучавали разузнавачи.Те се връщали от тайните си мисии с доклади за най-новите оръжия на противника и веднага двата лагера се втурвали да ги изработват.Нямали дни,нямали нощи.Без миг почивка изтерзаните от страха и гнева (а страхът и гневът уморяват повече от битките!) мравките градели бойната си мощ.Нямали време за отмора,за мравешките деца,за мравешката любов,за мравешките традиции.Единственото,коет о заемало времето им и мислите им,била войната и желанието да разрушат или завземат враженския мравуняк,как да отнемат повече враженски мравешки животи и как да докажат кой от двата враждуващи мравешки народи е по-силен.
След няколкомесечна изтощителна подготовка за военните действия в един миг завалял невиждан пороен дъжд и потоил в дълбока локва и двата мравуняка.На сутринта в локвата плували борови иглички,жълъди,мравки... Нямало следа от мравуняци,от подготовката за военни действия,от изгубеното мравешко време..
Втори финал: .. завалял невиждан пороен дъжд.Втурнали се всички мравки да носят и спасяват на сухо децата и храната и в общата битка за оцеляване забравяли да се питат "Ти от кои си?" ...
Това е приказката ,та отново да кажа моля ви се някой да определи темата,тезиса и аргумента ,ще съм му много благодарен![]()
Последно редактирано от KapitanBanan : 06-03-2016 на 11:19
Хайде моля ви се ...
Оня ден ми гръмна крушката в банята, ходих да купувам, ако ти кажа обаче как ме мързеше, та се чудих кой да пратя... Ако бяхме се засекли онлайн, щях да ти предложа бартер.
Човек да не иска помощ .. бахти помярите
Не съди по мен за всички. Тук има още много други потребители, които не е нужно да бъдат помияри като мен, понеже аз съм реагирал така.