- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какъв цвят на очите имате?
Кафяви
Сини
Зелени
Други(посочете в коментарите)
Аз лично имам зелени, а вие? Ще се радвам да гласувате, защото правя нещо като проучване за училище!![]()
Какво проучваш? Иначе е лесно повечето хора имат кафяви очи.
Госпожата по биология ни предложи да си изберем един урок и да направим нещо иновативно свързано с урока, който си изберем, но трябваше сами трябва да направим по - дълбоки проучвания и ако можем да разпитаме поне 100 човека където си искаме, за да направим собствена статистика, ако искаме и други подробности. На всички ни беше интересно, за това решихме да го направим. И така...
П.С. До момента съм събрала информация от 48 човека, много ще се радвам да се включите, защото ми трябват още 52. Благодаря за вниманието
то много дълбоко проучване правиш. Дълбоко щеше да е ако питаше какъв е цвета на очите на родителите ни, нашият и брат/сестра, каквото имаме. Така какво точно ще докажеш, от кой цвят колко човека са отговорили?
Мойте: зелени
На сестрата: сини
На майката: зелени
На таткото: кафеви
На бабата: кафеви
Мойте са зелени,на майка ми и на баща ми са им сини,на сестрами пъстри -по скоро бият към кафяво.
Последно редактирано от mincheto : 02-04-2016 на 05:13
сини очи и руса коса за мен не са нищо особено
не случайно повечето хора бият на кафяво
другите са нещо като издънки
Лайнян
Очите ми ще се изпържат ако продължавам да седя пред компа по цял ден щот съм умрял
Моите се менят .. Зависи от светлината може би.. веднъж са зелени друг път са сини .. Понякога са синьо - зелени .. Мда
Аз, баща ми и сестра ми сме с кафяви, а от страната на майка ми всички са със сини очи... Много ме е яд, че не съм се метнала на тях![]()
Моите вече са бели от толкова зомбиране пред умрелия комп ама като нямам живот и съм жалък боклук така е