.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Angry Загубена кауза

Запознах се с едно момче на 20 Преди беше много мил с мен,но след време ми обясни,че иска да легне с момичето дет ще ходи с него и т.н.,че ще няма да ме изостави и ще ме обича...но аз не искам да си изгубя девствеността, обясних му ,но той не не ме разбира. Скарахме се 2 пъти зараси тази тема ,аз няистина много го обичам,но за него не съм сигурна. Казах му,че ако ме обича ще ме обича и без да го правим,но той ми отговори, че е искал тска да си имаме доверие и т.н. и сега не си гиворим заради това,че не искам да правим секс ,но аз не искам да сме сърдити да ме разбере,че не искам да си разваля девствеността....Според вас какво да напрвя?
    Последно редактирано от badgal : 06-08-2016 на 18:25

Rosstopher
    Guest
    На колко години си?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от badgal Виж мнението
    Запознах се с едно момче на 20 ...но аз не искам да си изгубя девствеността, обясних му ,но той не не ме разбира. ... Според вас какво да напрвя?
    Като не си готова за секс, не ходи с момчета! Просто е!
    Цитирай Първоначално написано от badgal Виж мнението
    Казах му, че ако ме обича ще ме обича и без да го правим...
    За какво излизаш с момчета, като не искаш да правите секс? Интимна връзка не може да съществува без секс!

На мен ми е страх,че ако го направим ще ме изостави и ако го направя ще се чувствам неудобно :\ Как ще гледам на лицата на родителите ми ....

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    За какво излизаш с момчета, като не искаш да правите секс? Интимна връзка не може да съществува без секс!
    Чуваш ли се какво приказваш? Как да не може да съществува връзка без секс? Разбира се, че може.

А към авторката - никой не може да те накара насила да направиш нещо такова, не си длъжна да го правиш, така че не се чувствай виновна и не му се връзвай. В случая наистина ми се струва, че иска само секс и ако не се чувстваш готова и не искаш да го правиш, просто не го прави.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tradgothdude Виж мнението
    Как да не може да съществува връзка без секс? Разбира се, че може.
    Не уточняваш каква връзка - роднинска и приятелска или интимна ! На колко години си?
    Интимна връзка не може да съществува без секс!
    Това е истината, колкото и да не ти харесва, но може би си твърде незряла за да я разбереш !

Не уточняваш каква връзка - роднинска и приятелска или интимна ! На колко години си?
    Това е истината, колкото и да не ти харесва, но може би си твърде незряла за да я разбереш !
    Мисля, че е очевидно, че говорим за интимна връзка. На достатъчно години съм, за да твърдя, че може да съществува такава без секс. Най-малкото - фактът, че съществуват асексуални хора, потвърждава това, макар и да не говорим за асексуалност в конкретния случай.
    Не знам дали си запознат с термина "платонична любов"
    А има и случаи, в които само от едната страна човекът няма сексуално желание, а другата просто се примирява и уважава желанието или по-точно - липсата на такова от страна на половинката си, и въпреки всичко, връзката е успешна.

А съвсем друг е въпросът, че възможността 20-годишен разгонен младеж да е съгласен да бъде във връзка без секс, не е особено голяма.

Град
    София
    говорим за интимна връзка. На достатъчно години съм, за да твърдя, че може да съществува такава без секс.
    Твърде си малка значи, щом мислиш подобно нещо, а вашите къде ли са били през цялото това време, да ти обяснят как стоят нещата !
    Не знам дали си запознат с термина "платонична любов"
    Запознат съм с тоя термин и той не се отнася за интимни връзки! Не мога да разбера защо говориш едновременно за две несъвместими едно с друго неща.
    А има и случаи, в които само от едната страна човекът няма сексуално желание, а другата просто се примирява и уважава желанието или по-точно - липсата на такова от страна на половинката си, и въпреки всичко, връзката е успешна.
    Такава връзка няма как да е "успешна"!
    Освен ако за теб "успешна" е да залъгваш другата страна с обещания за секс, а ти да извличаш облаги през това време .
    А съвсем друг е въпросът, че възможността 20-годишен разгонен младеж да е съгласен да бъде във връзка без секс, не е особено голяма.
    Ти какво очакваш?! А на теб за какво ти е "интимна" връзка, без секс? Питам сериозно!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Трябва да знаеш,че такива момчета дето искат секс преди да са опознали момичето са за зарязване,ако ти искаш естествено сериозна връзка,а не само един секс.Едно момче което иска сериозна връзка и уважава момичето никога няма да си позволи такива изказвания че трябвало да му се пусне...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Иска те само за секс не му вярвай!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Абсолютно ! Иска само секс. Ако и ти искаш, давай. Все някой трябва да е първи. Никой не е казал, че трябва да се омъжиш за него ако правите секс.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Вярно е.Не си заслужава да се занимаваш с такъв,освен ако не си адски загоряла.

Явно толкова и те обича..Не му вярвай. Най важно е ти дали се чустваш готова за секс - ако не си, изчакай. Друг е въпроса вече, че на 16-17 е нормалната възраст да го направиш, но това ти ще си решиш. Не му се връзвай защото, ще спи с теб и ще те остави )

Като не си готова за секс, не ходи с момчета! Просто е!
    Това беше доста малоумно изказване ....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от candyQueen Виж мнението
    Това беше доста малоумно изказване...
    И що бе мила ?! Боли ли истината ?

Има разлика м/у харесвам, влюбена съм и обичам го.
    Явно е, че не го обичаш от това, което си написала. Не си и влюбена. харесваш го.
    Ама мацо, в пубертета сте. За теб не знам, ама момчетата след като влезнат в него, нагона ги държи, да не ти казвам колко време. Ние на 16 играехме жумичка пред блока. Но както казват колегите по-горе...защо си във връзка, ако няма да има интимност.
    Хората като candyQueen нямат особено понятие от това да си във връзка и на какви принципи точно се гради. Но все пак...това е тийн проблем

Зарязвай го!

Супер фен
    Добре де, от колко време се познавате и ходите ли изобщо ?

hahaha zarqzwai go toq balush be dushko

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си