- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Загубена кауза
Запознах се с едно момче на 20Преди беше много мил с мен,но след време ми обясни,че иска да легне с момичето дет ще ходи с него и т.н.,че ще няма да ме изостави и ще ме обича...но аз не искам да си изгубя девствеността, обясних му ,но той не не ме разбира. Скарахме се 2 пъти зараси тази тема ,аз няистина много го обичам,но за него не съм сигурна. Казах му,че ако ме обича ще ме обича и без да го правим,но той ми отговори, че е искал тска да си имаме доверие и т.н. и сега не си гиворим заради това,че не искам да правим секс ,но аз не искам да сме сърдити да ме разбере,че не искам да си разваля девствеността....Според вас какво да напрвя?
Последно редактирано от badgal : 06-08-2016 на 18:25
На колко години си?
16
На мен ми е страх,че ако го направим ще ме изостави и ако го направя ще се чувствам неудобно :\ Как ще гледам на лицата на родителите ми ....
Чуваш ли се какво приказваш? Как да не може да съществува връзка без секс? Разбира се, че може.
А към авторката - никой не може да те накара насила да направиш нещо такова, не си длъжна да го правиш, така че не се чувствай виновна и не му се връзвай. В случая наистина ми се струва, че иска само секс и ако не се чувстваш готова и не искаш да го правиш, просто не го прави.
Мисля, че е очевидно, че говорим за интимна връзка. На достатъчно години съм, за да твърдя, че може да съществува такава без секс. Най-малкото - фактът, че съществуват асексуални хора, потвърждава това, макар и да не говорим за асексуалност в конкретния случай.
Не знам дали си запознат с термина "платонична любов"
А има и случаи, в които само от едната страна човекът няма сексуално желание, а другата просто се примирява и уважава желанието или по-точно - липсата на такова от страна на половинката си, и въпреки всичко, връзката е успешна.
А съвсем друг е въпросът, че възможността 20-годишен разгонен младеж да е съгласен да бъде във връзка без секс, не е особено голяма.
Твърде си малка значи, щом мислиш подобно нещо, а вашите къде ли са били през цялото това време, да ти обяснят как стоят нещата!
Запознат съм с тоя термин и той не се отнася за интимни връзки! Не мога да разбера защо говориш едновременно за две несъвместими едно с друго неща.
Такава връзка няма как да е "успешна"!
Освен ако за теб "успешна" е да залъгваш другата страна с обещания за секс, а ти да извличаш облаги през това време.
Ти какво очакваш?! А на теб за какво ти е "интимна" връзка, без секс? Питам сериозно!
Трябва да знаеш,че такива момчета дето искат секс преди да са опознали момичето са за зарязване,ако ти искаш естествено сериозна връзка,а не само един секс.Едно момче което иска сериозна връзка и уважава момичето никога няма да си позволи такива изказвания че трябвало да му се пусне...
Явно толкова и те обича..Не му вярвай. Най важно е ти дали се чустваш готова за секс - ако не си, изчакай. Друг е въпроса вече, че на 16-17 е нормалната възраст да го направиш, но това ти ще си решиш. Не му се връзвай защото, ще спи с теб и ще те остави)
Това беше доста малоумно изказване ....
Има разлика м/у харесвам, влюбена съм и обичам го.
Явно е, че не го обичаш от това, което си написала. Не си и влюбена. харесваш го.
Ама мацо, в пубертета сте. За теб не знам, ама момчетата след като влезнат в него, нагона ги държи, да не ти казвам колко време. Ние на 16 играехме жумичка пред блока. Но както казват колегите по-горе...защо си във връзка, ако няма да има интимност.
Хората като candyQueen нямат особено понятие от това да си във връзка и на какви принципи точно се гради. Но все пак...това е тийн проблем![]()
Добре де, от колко време се познавате и ходите ли изобщо ?