Първоначално написано от Грозния Плосък корем... при жена... и то без упражнения ?! Няма начин ! Дори с "правилното хранене" ! Ама, че и убеден в глупостите си, бе. Аз съм от късметлийките с хубав ген. Коремът ми е плосък и не правя никакви упражнения, представи си.
Първоначално написано от Ivaaaaa Аз съм от късметлийките с хубав ген. Коремът ми е плосък и не правя никакви упражнения, представи си. Представям си го вече , но това е частен случай мила ! Евала на вашите значи!
Първоначално написано от Ivaaaaa Аз съм от късметлийките с хубав ген. Коремът ми е плосък и не правя никакви упражнения, представи си. ам, що не се хвалиш с късмет и за тва над корема над корем и под врата имаш хубав ген хубав за момче
Първоначално написано от ДОТА ам, що не се хвалиш с късмет и за тва над корема над корем и под врата имаш хубав ген хубав за момче ами, да. всъщност имам късмет и там. явно много те вълнува.
Първоначално написано от Ivaaaaa ами, да. всъщност имам късмет и там. явно много те вълнува. мен пък ме вълнува надолу как си ама отзад щом си тръгнала да казваш
Първоначално написано от Ivaaaaa ами, да. всъщност имам късмет и там. явно много те вълнува. явно имаме различни разбирания какво точно е да имаш късмет
Правила