.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Направих си сайт свързан с марихуаната, някой да ми помага ?

Здравейте, направих сайт на тема марихуана, но ми трябва помощ, за поддръжката и развитието на самият сайт, както и да замислим някаква идея за изкарване на пари. Не съм пипал нищо по него, домейна е безплатен, но само да измислим някоя по оригинална идея и съм сигурен че ще потръгне защото няма друг такъв сайт. http://dm420.at.ua/ Пишете на лично !

Мега фен Аватара на solo_
    Марихуаната отпуска ли преди убийство?

-Идея за изкарване на пари?
    Сложи online магазин за марихуана.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    бахти ако марихуаната е полезна то цигарите ще са някакъв универсален лек за всяка болест
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    В тоя сайт няма нищо Празен е като главите на коментиралитe по-горе

И няма как да изкараш и 2 лева от тоя сайт... По написаното съдя че си на 15-16 години
    Последно редактирано от Dwyd96 : 06-07-2016 на 09:15

Здравейте, трябва ми човек от София за закупуване на мара, в квартал сухата река работя.Всеки ден кисна тук и ще ми е много удобно ако си намеря накой да ми върши работа. Пишете на лс, сериозна съм пуша от доста време, но напоследък трудно се намира нещо качествено

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Никой няма да ти помогне безплатно,да не е луд...никъде няма безплатен обяд.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Никой няма да ти помогне безплатно,да не е луд...никъде няма безплатен обяд.
    Има.... в социалните кухни е безплатен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си