- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направих си сайт свързан с марихуаната, някой да ми помага ?
Здравейте, направих сайт на тема марихуана, но ми трябва помощ, за поддръжката и развитието на самият сайт, както и да замислим някаква идея за изкарване на пари. Не съм пипал нищо по него, домейна е безплатен, но само да измислим някоя по оригинална идея и съм сигурен че ще потръгне защото няма друг такъв сайт. http://dm420.at.ua/ Пишете на лично !
Марихуаната отпуска ли преди убийство?
-Идея за изкарване на пари?
Сложи online магазин за марихуана.
бахти ако марихуаната е полезна то цигарите ще са някакъв универсален лек за всяка болест
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В тоя сайт няма нищоПразен е като главите на коментиралитe по-горе
И няма как да изкараш и 2 лева от тоя сайт... По написаното съдя че си на 15-16 години![]()
Последно редактирано от Dwyd96 : 06-07-2016 на 09:15
Здравейте, трябва ми човек от София за закупуване на мара, в квартал сухата река работя.Всеки ден кисна тук и ще ми е много удобно ако си намеря накой да ми върши работа. Пишете на лс, сериозна съм пуша от доста време, но напоследък трудно се намира нещо качествено
Никой няма да ти помогне безплатно,да не е луд...никъде няма безплатен обяд.