Първоначално написано от deitona22 Д**бе,а ти па от дека си ? Епа я съм от Северозападнала България ,центъра й ! Демек Монтана. Сандански
Първоначално написано от inewton Много далече... Като се замисля, не познавам никого от Монтана. Е па те,познаваш ме мене.Живея у софето от много години иначе. Първоначално написано от Dwyd96 Сандански Па вие с Попо сте близко,уе .
Първоначално написано от deitona22 Е па те,познаваш ме мене.Живея у софето от много години иначе. Па вие с Попо сте близко,уе . Е близко сме..
Първоначално написано от deitona22 Е па те,познаваш ме мене.Живея у софето от много години иначе. Аз и в Пловдив съм живял.
Първоначално написано от Dwyd96 Е близко сме.. Igrata се заформя значи .. Първоначално написано от inewton Аз и в Пловдив съм живял. Ти си Попа,живееш насякъде.
Първоначално написано от Dwyd96 Е близко сме.. Абе, с влак не е много близо...
Първоначално написано от inewton Абе, с влак не е много близо... За любовта се правят жертви..немша ли кола ?
Първоначално написано от deitona22 За любовта се правят жертви..немша ли кола ? Кой ще му даде книжка... той е постоянно пиян
Първоначално написано от deitona22 За любовта се правят жертви..немша ли кола ? Каква любов, пъпеееш!? Кола? Много скъпо излиза. Имам карта за БДЖ.о
Първоначално написано от inewton Каква любов, пъпеееш!? Кола? Много скъпо излиза. Имам карта за БДЖ.о Мога ти кажа как да земеш 50% и от Юнион Ивкони
Първоначално написано от Dwyd96 Кой ще му даде книжка... той е постоянно пиян Tука си прав..ама то и ти не изтрезняваш Първоначално написано от inewton Каква любов, пъпеееш!? Кола? Много скъпо излиза. Имам карта за БДЖ.о Диня предпочитм язе!Зимаш една корса с АГУ и си имортал
Първоначално написано от Dwyd96 Кой ще му даде книжка... той е постоянно пиян Имам книжка. Кола тоже. Ама не ги ползувам.
Първоначално написано от Dwyd96 Мога ти кажа как да земеш 50% и от Юнион Ивкони Ко каза, ко!?я
Първоначално написано от inewton Имам книжка. Кола тоже. Ама не ги ползувам. Поп без мерцедес? Не вервам
Първоначално написано от deitona22 Поп без мерцедес? Не вервам Нали казах. Имам.
Първоначално написано от inewton Нали казах. Имам. Имаш мерджанец ? Абе вие 2мата я подайте фб на лс
Първоначално написано от inewton Ко каза, ко!?я 50% намаление, като в бдж-то
Първоначално написано от deitona22 Имаш мерджанец ? Абе вие 2мата я подайте фб на лс Той ще ти каже че няма фб.
Първоначално написано от deitona22 Имаш мерджанец ? Абе вие 2мата я подайте фб на лс Не е Меrzedes.
Първоначално написано от Dwyd96 Той ще ти каже че няма фб. Подай го ти тогаз по-лесно да се разбереме,ако ще се пие. Първоначално написано от inewton Не е Меrzedes. А какво е ? Влак/
Първоначално написано от Dwyd96 Той ще ти каже че няма фб. Наистина нямам, това е за плебеи.
Първоначално написано от deitona22 Подай го ти тогаз по-лесно да се разбереме,ако ще се пие. Пиши на ЛС
Първоначално написано от Dwyd96 Пиши на ЛС Стига си давал чужди профили... Само притеснявате колегите.
Първоначално написано от inewton Наистина нямам, това е за плебеи. Как се свързва чавек с тебе ? Първоначално написано от Dwyd96 Пиши на ЛС Ма да не ме лъжеш ,са нали?
Първоначално написано от deitona22 Как се свързва чавек с тебе ? Ма да не ме лъжеш ,са нали? Скайп. Лъже. Както казах, мисли си, че познава хора, които ме познават.
Правила