Първоначално написано от StringTheoryPracticist #OnlyIndistinctCanJudgeMe Подкуп чрез ласкателство? Не го очаквах от теб.
Първоначално написано от deitona22 "Нов" съм,не съм видял другите,ама са весели ;д Влагам много любов <З Първоначално написано от Indistinct Подкуп чрез ласкателство? Не го очаквах от теб. Не е ласкателство, просто отбелязвам даже с това съобщение ме критикуваш
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Не е ласкателство, просто отбелязвам даже с това съобщение ме критикуваш Не изкарвайте Костенурката нещо, което не е.
Първоначално написано от Indistinct Не изкарвайте Костенурката нещо, което не е. А какво е тя ?(Кефи ме как повечето от нас позлват,името с което те нарекох ;д) Първоначално написано от YoungBloodZ да ама лош Много е добър,ако знаеш как да го разчетеш..джъст text
Първоначално написано от deitona22 Много е добър,ако знаеш как да го разчетеш..джъст text после ще ти пиша че гледам новия епизод на GoT
Първоначално написано от YoungBloodZ после ще ти пиша че гледам новия епизод на GoT Епа добре,ама без спойлери!!! Че аз отиам да ритам
Първоначално написано от deitona22 Епа добре,ама без спойлери!!! Че аз отиам да ритам Хващат джуджака пиян като мастурбира на кралицата гола и за наказание му бръснат брадата ама тя май си пада по него. Също така Джон Соун целува сестра си.
Първоначално написано от Indistinct Не изкарвайте Костенурката нещо, което не е. Не ми разваляй кефа, тъкмо почвам да ти разпознавам някои качества
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Не ми разваляй кефа, тъкмо почвам да ти разпознавам някои качества Добре, няма.
Първоначално написано от Indistinct Добре, няма. Мислиш ли, че е правилно да се убие един човек за да се спасят 5?
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 06-27-2016 на 15:21
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Мислиш ли, че е правилно да се убие един човек за да се спасят 5? Правилно е само ако тия 5 не са цигани..
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Мислиш ли, че е правилно да се убие един човек за да се спасят 5? Мислиш ли, че човекът има право да отсъди какво е правилно?
Правила