.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    otaku_4nia
    Guest

Question Да докарам ли куче направо у нас?

Здравейте.
    Много искам куче у нас, но родителите ми все не ми дават. В много форуми четох, че е добра идея направо да се вкара куче в дома, но все пак и вас да питам- Да го направя ли?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от otaku_4nia Виж мнението
    Здравейте.
    Много искам куче у нас, но родителите ми все не ми дават. В много форуми четох, че е добра идея направо да се вкара куче в дома, но все пак и вас да питам- Да го направя ли?
    Ако искаш да ти се карат и пак да го върнат.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Здравейте.

Зависи,какви родители имаш. Ако са много против и преди не си имал домашен любимец в къщи,не е добра идея.Защото много животни са пострадали по този начин,взимат ги в къщи а някой от семейството недоволен или го изхвърля на улицата или с ритници го маха.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Здравейте.
    Не е добра идея - най-вероятно, ще изхвърлят кучето, ако нямаш късмет - и теб !

А на теб за какво ти е куче?

Голям фен
    Едно куче няма място в дом, в който не е желано! Искаш кучето да свъши на улицата ли? Боже...
    Това е решение, което трябва да се вземе от цялото семейство, трябва да се направят подготовки...вие какво си представяте...ааа кучнце, чакай да го закарам у нас...мислете малко!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен
    кучето могат да го изхвърлят
    по-добре вкарай мечка

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Здравейте.
    Ами поговори с вашите ако не ти позволят просто забрави за това защото ако го вкараш без тяхно знание може и да го изхвърлят което е по лошо но незнам зависи много какви са родителите ти и кучето естествено

Мега фен Аватара на baby_baby
    Без да са ти дали недей да водиш куче във вас когато ти дадът тогава

Или им кажи че ти ще си го гледаш те няма да се занимават дано ти дадът

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Зависи,какви родители имаш. Ако са много против и преди не си имал домашен любимец в къщи,не е добра идея.Защото много животни са пострадали по този начин,взимат ги в къщи а някой от семейството недоволен или го изхвърля на улицата или с ритници го маха.
    Подкрепям.
    Ако все пак си прецениш, че не биха го изхвърлили веднага с ритницити, давай. Помоли ги, примерно, за ден- два да видят как ТИ ще се грижиш за кучето. Купи му там храна, каквото трябва. Разхождай го и изобщо им покажи, че ще бъдеш грижовен. Инати се ако трябва и така Ама преди това най- важното е да ги попиташ ЗАЩО не искат куче.

Родителите ти, за да не искат куче, вероятно имат своите съображения, както и ти, за да искаш. Не е правилно да вкараш в дома ви такъв домашен против волята им. Поговори си с тях, може би се притесняват, че няма да можеш да се грижиш за него. Ако се налага, направи компромис и ги помоли да ти купят рибки или хамстер или някакво друго, "по-стационарно" животинче, и ако се справяш добре с обгрижването му, в някакъв следващ момент да вземете решение и за куче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си