Първоначално написано от deitona22 Тш, от кого си застрашен? костенурката ли? е сега... няма значение и пак напомням - Костенурката се пише!
Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-06-2016 на 08:58
Първоначално написано от YoungBloodZ е сега... няма значение и пак напомням - Костенурката се пише! Има, ако е костенурката, обръщаме я по коруба и до там. И се пише костенурка, не Костенурка.Трябва да си заслужи да й го казвам с главна буква отново.
Първоначално написано от deitona22 Има, ако е костенурката, обръщаме я по коруба и до там. И се пише костенурка, не Костенурка.Трябва да си заслужи да й го казвам с главна буква отново. Нима? Не вярвах, че ще стигнеш до изнудване.
Първоначално написано от Indistinct Нима? Не вярвах, че ще стигнеш до изнудване. Никого не изнудвам.Само казвам кога пак ще ти казвам "Костенурката ". Засега няма изглед да е скоро.
Първоначално написано от deitona22 Никого не изнудвам.Само казвам кога пак ще ти казвам "Костенурката ". Засега няма изглед да е скоро. Ne q tormozi be, shte iznudq polkovnika da te nakaje
Първоначално написано от deitona22 Има, ако е костенурката, обръщаме я по коруба и до там. не искам да казвам кой е защото се страхувам че ако кажа няма да съм в безопасност
Първоначално написано от YoungBloodZ не искам да казвам кой е защото се страхувам че ако кажа няма да съм в безопасност Прав си,костенурките са опасни за котаците.
Първоначално написано от deitona22 Прав си,костенурките са опасни за котаците. аз обаче не съм котак
Толкова сте скучниии
Първоначално написано от Dwyd96 Толкова сте скучниии ти па си Ален Делон
Първоначално написано от YoungBloodZ аз обаче не съм котак Ти си нокиА,Ильоменат и Джери..във всеки случай нашата костенурката е опасна. Първоначално написано от Dwyd96 Толкова сте скучниии Ти па си много убав.Да не предпочиташ фантона със 20те му профила да спами само той?
Първоначално написано от deitona22 във всеки случай нашата Костенурка е опасна. наистина е опасна!
Правила