.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Удачно ли е да се пробвам да изучавам ветеринарна медицина?

Така, видях, че в лесотехническия университет има специалност ветеринарна медицина на английски и се чудя дали това да запиша след като си взема матурите. Аз вече имам сертификат на Кеймбридж, така че смятам, че няма да имам затруднения с езика. Въпросът ми е дали има някакво развитие в тази професия. Примерно, браншът как е в страната и извън нея, дали наемат достатъчно работници, въобще можеш ли да се изхраниш с тази специалност? Аз не говоря пари като това да си програмист или банкер, а просто достатъчно голяма надница за оцеляване като част от средната класа. Така и така не знам какво точно искам да работя, а и не познавам абсолютно никой, който да иска да се занимава с животни. Всички искат да са адвокати, мениджъри, счетоводители, въобще престижни професии, а мен пък си ме устройва просто да си живея живота без много привилегии. Ако имате някакви идеи, може ли да ме посочите към някакви други професии, които не са много популярни? Добър съм по езиците, биологията, химията и науките като цяло, но ми е слаба математиката.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    За това дали браншът е развит .... мммм, доста трудно е да се каже. Има доста хора с частни кабинети, които си вадят хубави пари.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на tori
    Знам от познати, че не е най-развития бранш в България. По фермите били основно на стаж и рядко някой се закачал в някоя клиника да лекува пинчери и зайчета. Така, де - аз като го мислех, беше бая отдавна и не съм се интересувала чак толкова стабиуно. Но от приказки...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    стой далеч от тази професия
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    стой далеч от тази професия
    Защо?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Защо?
    довери ми се
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Защо?
    Защото това е професията на Хари

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Защото това е професията на Хари
    Той коне ли развъжда?

Голям фен Аватара на Electrа

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Има доста хора с частни кабинети, които си вадят хубави пари.
    И аз така мисля. Ветеринарката, при която си водех преди домашния любимец изкарва доста пари. Но също така съм чела, че хората, които са ветеринари или лекари са по-склонни към самоубийство. Професията си е доста отговорна и тежка, да искаш да помагаш на животните, а в 60% от случаите да трябва да ги приспиваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си