.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Относно тялото и храната.

Здравейте! На 13 години момче съм .. лъскам почти всеки ден по 1 път а някои пъти се стига до 2 пъти. Та едната тема е: Защо гърдите зад зърното са ми изпъкнали напред? Дане би заради мастурбирането , защото гледам никои мои приятели не са така дори и най дебелия ми приятел а аз съм си слабичък и съм тренирал доста фитнес. Та другата тема е като съм на даскало кво да ям има само боклуци по близките магазини а на близо има арабски диунери с пиле , сос , картофи , маруля и арабски хляб или пък да ходя до фурнети или до палачинки но мисля , че само арабските диунери не вредят толкова та изобщо какво да ям на всякъде за да не дебелея имам съвсем малко корем и гърди.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HexaneFTW Виж мнението
    Защо гърдите зад зърното са ми изпъкнали напред? Дане би заради мастурбирането...
    Може да имаш гинекомастия. След време ще премине, но за всеки случай отиди и се посъветвай с лекар. Това няма нищо общо с мастурбирането.
    Цитирай Първоначално написано от HexaneFTW Виж мнението
    Та другата тема е като съм на даскало кво да ям има само боклуци по близките магазини а на близо има арабски диунери с пиле , сос , картофи , маруля и арабски хляб или пък да ходя до фурнети или до палачинки но мисля , че само арабските диунери не вредят толкова та изобщо какво да ям на всякъде за да не дебелея имам съвсем малко корем и гърди.
    Яденето навън си е проблем, особено ако не разполагаш с много пари. Не знам какво предлагат за ядене около твоето даскало, но по-добре купи нещо по-скъпо, но по-качествено, отколкото нещо евтино и съмнително. Не прави компромиси с качеството на храната.

Супер фен Аватара на Юлиян
    За гърдите - лекар
    За храната - ами ако не си на някакъв режим, яж си на воля квото ти падне

Супер фен Аватара на NissaN
    Яж мръвки - биволско,свинско,телелешко щом тренираш е добре да ядеш месо.

100% е от лъскането, приятел. Веднага го спирай. Не знаеш ли, че може и рак да ти докара????

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lidl_ Виж мнението
    100% е от лъскането, приятел. Веднага го спирай. Не знаеш ли, че може и рак да ти докара????
    Пълни глупости !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си