- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумен Чат
Здравейте,
разбрах че сте създали форумен чат в скайп. Към кой да се обърна за да се присъединя?
Поздрави
Темата е преместена в раздел "Кофата".
Moderated by: YoungBloodZ
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-07-2016 на 13:21
хахахахаха брат скайп има двеста адекватни алтернативи
такива дето не ти четат нещата
не могат да ти видят съобщенията даже да искат
не ти точат рамта не те тровят с реклами не са бъгясали (скайп поне не е толкова бъгав вече)
нямат затворен протокол тоест всеки може да напиша програма която да замести сегашната и да си пиша с абонатите все едно нищо не е станало
аз предимно такива ползвам кур за хората които не отделят един час на няколко години за да се преместят в адекватна програма
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
то един чат с 0.1 съобщения на ден
да ти умре коня направо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
здравейте скъпи приятели, аз успях да вляза там. изискването е само едно: да не си боклук. знам че 95% не може да покриете това изискване, така че не се напрягайте.
welcome to heaven
желаещите да пишат ЛС, очаква се кратко резюме, което ще се разгледа от Дом Съвета на чата
Тоя чат е простотия. Хич не се мъчете да влизате.
Аз бях там, невежа. Сам напуснах.
добре че никое дете не ти се върза, че после щеше да викаш to na bazik we
да, корб ме пита дали може да те покани. аз му казах, че ако попа прай хубави свирки да действа. явно резултата е бил положителен
Това същият форумен чат, който се създаде преди година ли е?
Всъщност чатът може и да е по-стар. Спомням си само, че преди точно година kaRamella ме попита на ЛС дали искам да се присъединя към един подобен...
бтв: само не знам каква е играта на corbV2... 100% съм убеден, че все още пише в този форум, но ползвайки "n"-ти профил. Но пък ме познавате, та сигурно 99% греша. (:
има и видео да
рамта окей вече всеки има по много рам и не е проблем или поне аз съм така
за криптирането да ама четат всичко те сами си го признават
ето една програма която може спокойно да го замести https://jitsi.org/
има и видео и всичко а портокала е свободен така че всеки може да си напише програма която да комуникира с нея
и тая я знам защото е написана от българиима и други
каня те![]()
тоест ще те предложа на комитета
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
прекалено много боклуци разбраха за чата. Янг Блъд, заключвай темата брат.