- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
Хах даа, баси якото. Задължително след време правим форумна среща еййй! Ама само на ветераните!
Не вярвах, че ще ви има още тук. Едно време и фейсбука не беше толкова разпространен и не съм взимал на никой от форума..освен май на две момчета, които ми го бяха искали
. Та нямам никакъв контакт с никой с, който съм общувал преди "векове" из форумейшъна
.
теб те помня още като се регистрирачесто пишеше тука и беше мега коравата батка (не че ся не си )
![]()
Ехе, благодаря, благодаря, братле. То и аз оттогава те помня. Сега съм същата "бадка" хаха само, където съм с малко бели косми хахахаха. Аз даже имах стара регистрация от 2007-ма година, но нещо ми замина хаха та 2011-та си направих нова.. Иначе форума го следя от 2006-та сигурно. Ехх баси колко време е това билл съм 5-6 клас уооу. Оо nexttt мен питаш ли ме колко носталгично също ми стана. То си ли ми личи от писаниците де
. Хах разчувствах се малко, а в последно време съм мега студеното копеле. Никой женски индивид не ме е карал да се разчувствам тоолкова колкото спомените с форума в момента баси хаха
..
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 16:34
Последно редактирано от nexttt : 09-19-2016 на 16:42
аз хубаво че тия дни писах на миленката че да се сети за мен![]()
мани ги женските![]()
Много ясно да се факат, мамка им. По едни майни съм им теглил и без това, че само нерви. Ай сиктир, работата да ми върви, парички да има. А пък за по-голяма част от женските взимам бавареца на брат ми. Казвам някоя друга мила думичка, една почерпка тук и там и ще се лепкат като да не казвам какво - жалка работа. Много са продажни ей.
nexttt като каза бро и се сетих за една от бившите ми която по едно време взе да ми говори на брат и калъф![]()
wtf
.. дано и ти да не си като нея, че си б*ло майката
без извинение
.
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 22:00
на мен ако ми блъснат звяра няма да се приибера докато не го оправя (правил съм го), декември, студ, трабанта помага цял ден няя си легнааа![]()
то не е много,но пък достатъчно тежко го приехимам бесни подозрения за един съсед,който не знам как успява да кара,милия.. иначе,бронята мим е трудно да си я оправя сама,не че мога по принцип де
![]()
ще ми излезе по-тънко да си я оправя тук,пред това да бия път до Бургас![]()
елате вие декачвате се на колите,правите си екскурзия до София и такам
![]()
на първо време ще съм си с автобус или влакнататък ще видим
![]()
какъв ужасссне се разбрах нещо с тази кола,прекалено скъпа ми идваше за поддръжка
тази ми идва доста по-добре
![]()
о,абсурд .. лично за по-големите коли от голфа,оплаквания нямам.. за мен няма кола,която да вади по-добра возия от тях (говорим за един и същи ценови диапазон) мое мнение ;D
с астрата мъкним фризери печки мечки в голфа тва нз как ще стане