и така ще е :*
Първоначално написано от smilegirl12 да бе нали ми каза че сте си бфф по добре е да не си с двама ни на едно място хаха
Първоначално написано от LittleDude ем спечели я пак е ти сляп ли си и не виждаш че те обича да ти покажа наши чатове хах да вииш кво е и точно пък любов ли е
Първоначално написано от trabi_bs по добре е да не си с двама ни на едно място хаха ;d ;d
Първоначално написано от smilegirl12 ;d ;d Ed edd and eddy
Първоначално написано от trabi_bs Ed edd and eddy az sum eddy
Първоначално написано от smilegirl12 az sum eddy Аз съм едд тогава
Първоначално написано от trabi_bs Аз съм едд тогава Vanko e ed ;d
Николай иска да слушате гамора в купето
а при мен керана
haahah secta samo
обичал те
Първоначално написано от LittleDude обичал те koi be
Казах че е красива, има време да я обичам хах
Първоначално написано от trabi_bs Казах че е красива, има време да я обичам хах hahah ama ti ot kude zn kak izgl
Аз нщо не знам по случая хахахгга
tui shte kajesh D
Първоначално написано от trabi_bs да ти покажа наши чатове хах да вииш кво е и точно пък любов ли е Щом е спряла да го обича значи я е наранил по някакъв начин.
Хъсъл хард
Първоначално написано от LittleDude Хъсъл хард q razkjai za novata priqtelka ;d
Първоначално написано от moonllightt Щом е спряла да го обича значи я е наранил по някакъв начин. ти се сети да пишещ
Първоначално написано от moonllightt Щом е спряла да го обича значи я е наранил по някакъв начин. 12.02.15 <3
Първоначално написано от smilegirl12 q razkjai za novata priqtelka ;d какво да кажа... потърсете багажа отново каша, с брат ми гайнгста мена ше ви мажа
Здрасти хора
цингарелааа цъъъърни чавееее драсти братчо
Правила