- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелки на Йехова
Източник и да ти намеря, няма да го приемеш за достоверен.![]()
През 1945 когато американските войски освобождават лагерите, полевите лекари се натъкват на нещо което не са виждали преди.На рентгена видели в краката и ръцете на отделни затворници имало метални прътове. Когато разпитали германските лекари, им станало ясно че с това се закрепвали счупени крайници, или както му се вика в България - пирон в крака. Брех тия садистични нацисти с техните концлагери - никой не обгазявали без първо да му окажат медицинска помощ.
Добре, дай ми критерий за достоверен източник. И моля те, угоди ми и изгледай това видео
https://www.youtube.com/watch?v=bwp7tVZuXKM
Между другото, приеми за момент че не знаеш нищо за Християнството и искаш непредубедено да се запознаеш със същността му. Кое ще отвориш първо, Маркс или Библията? И ти ми казваш че организация специално създадена за да се бори със отричането на Холокоста, може да ти даде достоверна информация за Холокоста? Ти колко точно си малоумен?
Дадох ти железен аргумент, който не се нуждае от никакви факти. Дори и да приемеш че другите факти, които приведох са дело на нацистка пропаганда то тук нещата опират до чиста логика. Сега ми кажи, защо няма агенции за борба с вярващите в извънземни, рептили, chemtrails, глобалното затопляне, идването на апокалипсиса и т.н а пък има агенция и закон срещу отричането на Холокоста. И ако нямаш разумен аргумент, просто млъкни и не ме занимавай. За всичките точки от източника ти мога да намеря три пъти повече "доказателства" в обратното, въпросът не е в това. Всъщност във видеото което ти давам повечето от тия точки са засегнати. И за разлика от теб, аз не се ръководя от авторитета на историците. Аргументът от авторитет е първата и най-проста логическа грешка и ако ми даваш авторитета или общоприетото като доказателство за достоверност, значи си малоумен. Научи се първо как да интерпретираш информацията от позицията на безпристрастен наблюдател, както прави всеки уважаващ себе си учен, историк и дори всеки адвокат и детектив, и чак след това търси коя информация е достоверна и коя не.
Последно редактирано от Alucard666 : 08-09-2016 на 20:10
Всъщност е до 1945. Мен ако питаш, още не е свършила.
2 години, защото крематориума работи от март 1943 до ноември 1944, по "официални" и "общоприети" данни. По същите данни, крематориума е можел да изгаря по около 1500 трупа на ден. 15 пещи по 10-15 човека на пещ за един ден, нещо ми се губи една нула отзад? Капацитетът на съвременните пещи е по 45 кг материал за 1 час. Пещите от концетрационните лагери съвсем не различават от стандартните цивилни пещи по онова време и във фарса наречен Нюрнбергски процес, така и не се дава доказателство че тези пещи са предназначени за някаква друга цел освен хигиена на лагера. Ироничното е че газовите камери и пещите всъщност са спасили много евреи в тези лагери, понеже дезинтерията и коремния тиф са били най-честата причина за смърт. А т.нар. газови камери са били използвани за обезпаразитяване на дрехите им. Циклон Б, за който се твърди че е използван за осмъртяване, всеки който разбира от химия ще ти каже че има далеч по-ефективни и смъртоносни газове. Циклон Б е пестицид.
А и между другото, Аушвиц е бил реконструиран и превърнат в музей - това в никакъв случай не е оригиналния му вид. А купчините с дрехи и предмети от хиляди хора нищо не доказват, защото принадлежат на хиляди хора, не на милиони. И естествено че ще им вземат дрехите, вие какво очаквате в трудов лагер да ги оставят всеки да си щъка с каквито дрехи си иска ли?
Доктор 666. В Русия също няма доказателства, че милиони са изчезнали в сибирски трудови лагери.