Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
Точно тук спрях да чета. Връщай се в /pol/ и ходи се лъскай с waifu възглавничката.

Ох, добре, прочетох ти целия пост. Значи, личи си, че двамата няма как да стигнем до някакво заключение, защото светогледът ни е коренно различен. Това, че написа толкова много си е за възхвала. Разбирам откъде ти идва светогледа, затова няма да се опитвам да ти го променям. Let's agree to disagree.
Ако аз се опитвам да ти променя светогледа, не си мисли че го правя за да вменя някаква вина, или да ти покажа че съм по-добър човек от теб в морално отношение. Нали знаеш - престъпник не се раждаш Росене, престъпник само умираш . Ако се опитвам да ти променя светогледа, то е само защото от твоя светоглед зависи и колективния светоглед, а това рефлектира и върху мен. Естествено ясно ми е че няма да стигнем до разбирателство, за мен ще е достатъчно ако поне хвърля малко по-различна светлина върху събитията от тази в която си свикнал да ги гледаш. И само да вметна, въпреки че не съм съгласен с някои от отправните точки на разсъждение в марксистките доктрини, то все пак изпитвам уважение към хората, които са готови да се борят за тях, най-малкото защото изобщо имат смелостта да нагазят в тая дълбока яма от въпроси с многозначителни отговори. В пъти по-добре е от тези дето стоят пред телевизора, лочат бира и плюят по политиците, без значение дали са леви, десни или каквито и да е.