- Форум
 - По малко от всичко
 - Спорт и здраве
 - Упражнения за силово, коремно и гръбно набиране!

Все още не ги мога. Само силовото ако тръгна да правя някакви огромни пируети със лаш или отскок. Разполагам с главните фитнес уреди, какво трябва да правя.
До сега пробвах на гладиотора да издърпвам лоста и после да го натискам надолу като на силовото набиране, но разбира се с по-малко кила от колкото тежа.
Някакви други съвети и за останалите набирания?
Базови упражнения и много набирания![]()
+ 1 ! Работи за всяка мускулна група, като почнеш от предмишницата та чак до гърба. Просто с времето ще почнеш да ги правиш, а друг вариант е заставаш в готово силово с ръцете на лоста, все едно си го направил и почваш да отпускаш леко, ще забележиш, че ръцете ти треперят, това също е подходящо за начинаещи, защото се изграждат мускулни групи по този начин.Първоначално написано от HHristov
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
А под какво име мога да ги намеря в интернет. На Power pull ups излиза друго..![]()
Не приятел, просто ходи се набирай прави повече упражнения, ходи на фитнес и с времето ще ти станат по-лесни нещата
Ами за коремното ти трябва техника,иначе е лесно и аз като не знаех точно как става се мъчих напред назад ,ама не.
Силовото - прегледай това клипче http://www.youtube.com/watch?v=8_TrS...eature=related аз горе-долу го мога ,но прехвърлям първо едната ръка после другата...
А за гръбно не знам точно кое имаш в предвид
Същност не му трябва да е работи тая предмишницаПървоначално написано от ibojilow
Правиш примерно 4-6 кръга с по 4-6 повторения раменна преда, изтласкване от лег, клек, тяга, набиране, кофички и си чук
а още нещо напълно безсмислено за което просто си чувал че съществува?Първоначално написано от HHristov
Гръбното набиране е като си мушнеш краката между ръцете и ги вдигнеш нагоре ( да стърчат към небето) зад лоста. После се набираш, като си накланяш краката напред и се опитваш да седнеш на лоста.
kadishona, кое не съществува кръговата тренировка ? упражненията?
Що пък да нямат ? Директно повишават силата което се отразява в набиранията
Остави го и той е от разбирачите .Първоначално написано от HHristov
За силовите се учи да се набираш към корема, бавно. Естествено няма да успееш, но е важно да дърпаш в тази посока. След като добиеш сила, дърпай по-рязко и в момента на набирането изнасяй тялото напред. Ключът е да свикнеш в обръщането на захвата в горна позиция. Става горе долу в момента, в който ръцете са почти успоредни на земята.
Виждам те и теб на аватара ти ТИ колко си разбирач. Кажи ми КЛЕКА какво ми помага за силовото набиране?Първоначално написано от ibojilow
А когато ти тичаш 600метра за 1:42, плуваш 100метра за 139 секунди, имаш сребърен медал по тенис на маса, можеш да вкарваш стабилен сервиз в тенис на корт и също така играеш добре футбол и волейбол, си спами темата ми без никакви проблеми.
-------------
след линка, който ми пратихте разбрах че силовото набиране на английски е muscle up и това бая ми помогна да открия какво точно трябва да правя. Мерси за коментарите![]()
Краката са ти половин тялоМоже да не помагат за набирането но могат да държат направеното с него
![]()
Ако темата беше:
Заглавие: И са к'фо????
Текст: Кво да прая кат блъскам.
тогава ми кажи какво се прави за да стана 'чук'
Eee извинявай детето чудо, аз няма да се обаждам, че си ми смешен. :P Владееш 5 спорта, но въпреки това ще си останеш тъпанар с тоя мозък, айде поздрави .Първоначално написано от kadishona
мдам, жалко обаче че уча в НПМГ и съм с отличен успех. Имам диплома за втори кръг на СМТ...
Май достатъчно ми падна нивото че да се хваля по форумите...
Йее сребърен медал по тенис на маса, стабилен сервиз и си добър на волейбол и футбол бре бре бре м то 90% от населението на България ги може тея работи бе :Д
Да зема и аз да се похваляНямам проблеми с набирания, кофи, лицеви опори, коремни преди и т.н. имам сребърен медал по кик-бокс в стил фул контакт, имам въздух да бягам 4000м, мога да се боря и заключвам
![]()
Освен това уча в Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване и имам среден успех от 4.75, а ся хвани ме за патката![]()
kadishona тебе нивото ти падна още като почна да се хвалиш, бе приятел .![]()
И както HHristov каза, 90 процента от населението на България ги може тия неща .![]()
Аз пък мога спокойно да ти кажа, че ще те въргалям в който спорт си избереш. Не искам да се прехвалвам, просто не си ми на нивото.![]()
Току що се връщам от 12те обиколки на стадиона тйче незнам кви 4000м ми гоовриш. За да изглежда повече можеш да го кажеш и в сантиметри
ibojinow Такива силни дето са мноо добри в интернет ги има милиони и няма да споря с теб.
Ако 90% от "населението на България" имат сребърни медали по тенис на маса и могат да си позволят частни тенис уроци ще сме в много добро положение. Аз поне съм късметлия че баща ми вика "спорта преди всичко"
Ibojinow айде приятел, ако си от София отиваме на някой корт или тенис маса и който бие просто плаща играта и на двамата
А с тва ПГДВА напрао изби рибата![]()
![]()
поздрави и lock моля
Хубаво, че баща ти има пари да ти налива самочувствиеПонеже ако трябва сам да си го градиш зор ще видиш
![]()
Аз пък мога да правя оригами, да готвя омлет, да връзвам 3 вида възли и имам златен медал от "Европейско Кенгуру"![]()
Превод: kadishona, смешно и жалко е да се хвалиш по интернет...че и изобщо..
И да, 90% от хората в България имат кви ли не медали и дипломи...аз лично имам половин шкаф с грамоти, медали и сертификати, а се занимавам супер аматьорски![]()
от всички мои познати трима са тези които имат медали в някаква дисциплина.. Състезанието е за това, че да се изберат най-добрите. Незнам как 90% от хората са най-добри в нещо..Първоначално написано от ZipFail
брао не тренирай краката
напредваш супер много!
се1 да не си тренираш половината тяло
и като каза ''кво ше ми помогне за набиранията'' фейспалмнах ноо брутално
Путките да мрът