.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Question Дали ме харесва? :\

Като за начало здравейте. Ще гледам да обясня всичко подробно искам вие да ми кажете какво мислите дали той ме харесва или въобще мнението ви и как бихте постъпили вие на мое място.
    От доста време ме тревожи тази тема и реших да я споделя някъде защото вече не издържам.
    На 15 години съм (преди 2 месеца ги навърших). Оценките ми са г/д добри. Не съм някоя кифла дето се хвърля на всяко момче. Но съм лигава (много се смея просто). Лицето си ми е добре. Слаба и висока (с поддържано тяло) гърди,дупе . т.н смисъл хубаво тяло имам .. спортувам .. много хора са ми го и казвали .. както и да е ..
    Всичко започна като се запознахме в една библиотека. Засякохме се няколко пъти там и се запознахме. Няколко пъти ходех в седмицата там за да чета и си говорехме и с него (това беше преди 3 години). Оказа се че учим в едно и също училище (5 клас бяхме тогава). Той има сестра с която са в един клас. С нея станахме много добри приятелки. В 6 клас почти не си говорехме (той също е колкото мен само че в друга паралелка). Понякога като се разминем в коридора той ме поздрави, усмихне ми се или ме удари с рамо или с ръка в мен. В 7 клас стана така че моя клас се разпадна и аз отидох в неговия клас. Тогава той се закачаше с мен но не си говорехме много. Хвърляше ми погледи, усмихваше ми се (имах някакви симпатии в 5 и 7 клас по едно време но в 6 клас тръгнах с едно момче и го забравих, в 7 клас за кратко имах връзка с един).
    Минаха матурите взех си ги и всичко и се паднахме в една гимназия но отново в различни класове ходехме всеки ден заедно на училище и сестра му беше с нас. Пишехме си от време на време но от 2 месеца започнахме почти всеки ден да си пишем и стана въпрос кой си харесвам .. и аз увъртах няколко дни .. и той тогава ми каза да не ме е срам че нищо няма да му направи и такива .. след това започна да казва че харесвам него за това не искам да си призная. И ето че си признах. Но той каза че никоя не харесва. Понякога голямото междучасие ходя с една приятелка да пуши (понякога и той идва с нас но когато е там една от горния клас той си стой при нея и въобще не идва при нас а оная въобще не я познава нито нищо само здравей здрасти ... то има и други хора там де .. но той все пак си стой там сам и пуши). Та от както разбра че го харесвам някак си той си промени държанието към мен .. беше по-близък с мен .. (може и само да си въобразявам). И той по едно време започна да ме ебава с един от класа ми с който се познавам от както се помня и сме си много добри приятели и ходим на там на сам. И аз го ебавах с оная от горния клас. Но той тогава каза че няма нищо към нея и въобще не я харесва. От една седмица насам си пишем разни перверзни неща но на живо нищо .. се едно държи се така се едно не ми е писал той тези неща. Може би защото винаги има хора около нас. Почти винаги съм в класната му стая при сестра му и той винаги ме гледа. И забелязах че като си пишем .. винаги ми пише вечер (към 9-10 часа) а и през деня влиза и само ми поглежда съобщенията и край .. и чак вечерта ми отговаря. Излизахме на няколко пъти но той винаги е с някой приятел и не може да сме само двамата. Не знам .. казваха ми да направя "първата крачка" нещо такова и стана така че той разбра че го харесвам но той нищо. И от както си пишем перверзните неща той винаги като мине по край мен ми се усмихва толкова благо че направо губя ума и дума. Имам някъкви съмнения че ме харесва но ето че аз си признах .. вярно че момчетата са по-назад с развитието от момичетата ама все пак се държи детски. На няколко пъти ми казваше че иска да ме ебе.
    Не знам вече кво да правя .. извинявам се ако някъде имам правописни грешки моля ви дайте ми съвет.

Ако имаше сериозни намерения до сега да беше разбрала.По-скоро той търси някоя,на която да се разпише и толкоз.И все пак ако толкова държиш да разбереш просто го извикай насаме и говори в прав текст.Успех!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Хайде чакам и други мнения

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че ходите заедно на училище и си говорите не значи че те харесва но това дето те е питал кой си харесваш се интересува и сиг е разбрал че него

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от puprleunicorn Виж мнението
    На няколко пъти ми казваше че иска да ме ебе
    Като прочетох цялата история първо си помислих,че сте един за друг,но до тук,този цитат ми показа какво всъщтност иска момчето от теб и то именно е само секс,така,че внимавай и не си сваляй гащичките поне не до 3-тата и 4-тата соло среща,ако има такава де...щото не само ще те помисли за лека ами и ще разтръби после на цялото училище ,че е спал с теб.Помъчи го малко,поне дакато не разбереш,че той наистина държи на теб и иска да има сериозна връзка с теб.

Преди няколко седмици .. го питах кво само говори тия глупости .. и той ми вика че го правел само защото аз постоянно съм говорила за тва D

Но нещо напоследък не ми пише :\

Може да е загубил интерес и за това да не ти пише

anonymous990763
    Guest
    Не му позволявай да си обостря самочувствието чрез теб.

Супер фен
    E....,ти,ако говориш само за това е друг въпрос,но не позволявам да те използва.

Права си .. а и аз не искам да бързам

Днес седяхме на една пейка със сестра му и той минаваше покрай нас гледаше ме и се усмихваше .. до някъде си мисля че ме харесва но .. чудно ми е защо не ми пише

На мен ми омръзна да чакам той да направи нещо .. знае че го харесвам и пак нищо .. но пък сестра му ми каза че той до сега не си е имал приятелка.

Супер фен
    Според мен момчето те разиграва и те прави на палячо,a сестра му може да му помага.

О не не сестра му не е такава

Супер фен
    Но си помисли за момчето, мъж е все пак.

А може да е гей

Няма смисъл да се занимаваш с него. Щом не ти обръща внимание явно няма интерес към теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си