- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В крайна сметка кой се оказа solo_ ?
That's weird, man. That's unbelievably weird.
p.s. Бях склонна да не вярвам на това, което ми казаха за теб. Винаги предпочитам да си създам собствени впечатления. Но сега разбирам, че са били прави. Anyway, I learned my lesson.
Последно редактирано от Electrа : 08-27-2016 на 23:46
20 мин. работа, но чистото форумно име е по-ценно.
бтв: прочетох си коментарите - не знам къде на теб ти се привиждат вълци в овчи кожи, но явно имаш халюционации. Пий си хапчетата и за напред не черни имената на другите. В противен случай ще се почувствам длъжен да те докладвам, защото не е като да нямаше директни обиди по мой адрес.
що ги събра ве луд![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
омг педофилията е за бебета ве не е за тийнейджърки
тва да харесваш тийнейджърки си има друго име и то е нормално
шегувам се ама си имаше някво име там балиго
вие що не се разберете накрая какво искатече половината не са доволни от бановете а другата половина са защото май не сте се разбрали а ??
правилото за това е че може ако почерпиш модератора с нещо![]()
щото е извън задълженията му и си е усилие все пак
трябва да търси бутони а рискува да си нарани пръстите даже все пак писането с клавиатура води до контузии !
Аз това, което исках - го направих.
Обвинявам те директно, че петниш форумното ми име и настоявам съответните правоимащи потребители да ти дадат заслужена почивка от 3 до 7 дни.
Възможно е да изкупиш вината си към мен с поднасянето на официални извинения, всяко поместено минимум в една нова тема от всеки раздел.
А сега възнамерявам да си лягам - утре, като се събудя, очаквам или ти да си поднесла своите извинения, или почивката ти да е влязла в сила. Лека нощ на всички останали будни!
Това е само един обикновен триъгълник. Защо пък да значи нещо толкова голямо?![]()
Умен си, pe6o, но нека да не забравяме, че не колкото мен. ;)
Любима <3
Ех, Ракши, Ракши - как можеш да пишеш такива неща на БА-ЩА си... Ех, синко, не успях да се справя с твоето възпитание и т'ва си е. Нямаш уважение към по-възрастните, биеш клошарите, посягаш на пенсионерите... Ех, сине, мисля да те пратя на село - да вършиш тежък земеделски труд. Сине, ум няма да се иска от теб, само мускули и сила. Ще събираш лай*ата на кравите, а след време се надявам трудът да те освободи, да изгради така желания от мен човек от теб.
Успех, сине!
pe6o, и ти ли бруте? Докога ще ме преименувате, ве? Тъкмо свикна с едно име и вий - почнете с друго. То не бях Миро, Марчо, Марто, Марко, Манол, Милен... Сега Марио. Само ви моля утре да не ме изненадате с: Мюмюн, Мусса или Мукбе... Че тогава ще го приема "Твърде лично 4".![]()
Колко време трае анкетата? Победителя е ре6о за сега като гледам