skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от YoungBloodZ защото дори и да си бях задал Въпроса нямаше да спазиш твоята част от уговорката Аз ти казах, че няма да се женя за никого. Това не е уговорка.
Първоначално написано от inewton Аз ти казах, че няма да се женя за никого. Това не е уговорка. Първоначално написано от YoungBloodZ inewton, кога ще вА женим? Първоначално написано от inewton Когато си зададеш Въпроса .
Първоначално написано от inewton Аз ти казах, че няма да се женя за никого. Това не е уговорка. То и тебе пък кой ще те вземе ... Като влезеш в манастира може да си намериш някой монарх
Първоначално написано от YoungBloodZ . И веднага ти казах, че няма да се женя.
Първоначално написано от inewton И веднага ти казах, че няма да се женя. ама първо каза друго лъжец!
Първоначално написано от YoungBloodZ ама първо каза друго лъжец! Добре, не бях прав.
Първоначално написано от inewton Добре, не бях прав. в такъв случай ти прощавам
Първоначално написано от YoungBloodZ в такъв случай ти прощавам Кога ще ми целунеш ръка?
Първоначално написано от inewton Кога ще ми целунеш ръка? ти на мен ще целунеш! иначе няма прошка
Първоначално написано от YoungBloodZ ти на мен ще целунеш! иначе няма прошка Нито си ми на сана ,нито си ми на годините, че аз да ти целувам ръка.
Първоначално написано от Indistinct Прекалявате. Като не беше модератор,не говореше така.Спам-темата е за спам нали? Първоначално написано от Dwyd96 Соло не е личност, а идея... А,ти къде се губиш? Мините? Ракети?
Първоначално написано от deitona22 Като не беше модератор,не говореше така.Спам-темата е за спам нали? А,ти къде се губиш? Мините? Ракети? Дискотеките и люлките
Първоначално написано от Dwyd96 Дискотеките и люлките Пиеш и се катериш после ?! Машина си,ей !
Първоначално написано от deitona22 Като не беше модератор,не говореше така.Спам-темата е за спам нали? Не прекаляват със спама.
Първоначално написано от Indistinct Не прекаляват със спама. А със кое ?
Първоначално написано от deitona22 А със кое ? С олиото.
Първоначално написано от Indistinct С олиото. ?! Костенуро-модераторска логика
Първоначално написано от deitona22 ?! Костенуро-модераторска логика Не ти ли се струва прекалено мазнишко? Измазнено, намаслено? С прекалено много олио, зехтин? ..
Първоначално написано от Indistinct Не ти ли се струва прекалено мазнишко? Измазнено, намаслено? С прекалено много олио, зехтин? .. Чакай,кое ? Объркаме с тия съставки
Първоначално написано от deitona22 Чакай,кое ? Объркаме с тия съставки Прочети разговора отново и ще ти се изясни.
Първоначално написано от Indistinct Прочети разговора отново и ще ти се изясни. Нашия или техния ? Техния не съм чел.
Първоначално написано от deitona22 Нашия или техния ? Техния не съм чел. Ето защо не ти е ясно.
Първоначално написано от Indistinct Ето защо не ти е ясно. А като те знам,няма да внесеш яснота. п.с.Къде е Лобанов ?
Първоначално написано от deitona22 А като те знам,няма да внесеш яснота. п.с.Къде е Лобанов ? Колко по-ясно трябва да го кажа? Олиото му дойде в повече.
Първоначално написано от Indistinct Колко по-ясно трябва да го кажа? Олиото му дойде в повече. Олио+Попа+Лобанов? Е*ба*ти комбинацията.
Виж "облака" с етикети
Правила