skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от deitona22 Олио+Попа+Лобанов? Е*ба*ти комбинацията. Лобанов иска да не бъде свързван с други мъже!
Първоначално написано от deitona22 Олио+Попа+Лобанов? Е*ба*ти комбинацията. Кажи сега, не е ли прекалено мазнишко? Първоначално написано от inewton Кога ще ми целунеш ръка? Първоначално написано от YoungBloodZ ти на мен ще целунеш!
Първоначално написано от Indistinct Кажи сега, не е ли прекалено мазнишко? чакай бе, ти за това ли говориш? аз съм невинен!
Първоначално написано от Indistinct Кажи сега, не е ли прекалено мазнишко? Определено е мазно.Олито се ползва за пържене/готвене бре момчета.тцтцтц Първоначално написано от YoungBloodZ Лобанов иска да не бъде свързван с други мъже! Лобанов е свързан вече с друг "мъж".
Първоначално написано от YoungBloodZ чакай бе, ти за това ли говориш? аз съм невинен! Аз друго виждам.
Първоначално написано от Indistinct Аз друго виждам. сложи си очила Код: Лобанов е свързан вече с друг "мъж". няма да се разберем така!
Лобанов е свързан вече с друг "мъж".
Първоначално написано от YoungBloodZ сложи си очила Код: Лобанов е свързан вече с друг "мъж". няма да се разберем така! Е в кавички е. Костенурката с очила.----------> http://prikachi.com/images.php?images/492/8892492B.jpg
Първоначално написано от deitona22 Е в кавички е. Костенурката с очила.----------> http://prikachi.com/images.php?images/492/8892492B.jpg Оригинално.
Първоначално написано от deitona22 Е в кавички е. Костенурката с очила.----------> http://prikachi.com/images.php?images/492/8892492B.jpg а добре тук се изложи! това е мъжка костенурка
оженихте ли вече иневтона и минчето?
Първоначално написано от Indistinct Оригинално. Тенк ю Първоначално написано от smilegirl12 оженихте ли вече иневтона и минчето? Не ревнувай,Попа си е твой. Първоначално написано от YoungBloodZ а добре тук се изложи! това е мъжка костенурка Абе ти па къ разбра дали е женско и мъжко
Първоначално написано от deitona22 Тенк ю Не ревнувай,Попа си е твой. Абе ти па къ разбра дали е женско и мъжко аз не ревнувам имам си мъж питам, защото искам да съм кома на сватбата
Първоначално написано от YoungBloodZ няма да се разберем така! Разпни го!
Първоначално написано от inewton Разпни го! а ти го анатемосай!
Първоначално написано от smilegirl12 аз не ревнувам имам си мъж питам, защото искам да съм кома на сватбата Какво ще остане за старата Костенурка?
Първоначално написано от YoungBloodZ а ти го анатемосай! Аз съм го анатемосал отдавна него. Чакам да изпълниш твоята част.
Първоначално написано от smilegirl12 аз не ревнувам имам си мъж питам, защото искам да съм кома на сватбата Само един? Не ти прилича.
Първоначално написано от Indistinct Какво ще остане за старата Костенурка? ти ще си кръстницата
Първоначално написано от inewton Само един? Не ти прилича. защо?
Първоначално написано от inewton Само един? Не ти прилича. Първоначално написано от inewton Аз съм го анатемосал отдавна него. Чакам да изпълниш твоята част. прав си.. дейтона наистина прекали! сега ще раздам правосъдие!
Тшш,кога ме анатемоса бре Попе? Менте анатемосване?
Първоначално написано от smilegirl12 защо? Е, сега...
Първоначално написано от deitona22 Тшш,кога ме анатемоса бре Попе? Менте анатемосване? Поредният път, когато го заслужи.
Първоначално написано от inewton Е, сега... кажи де, аз съм си вярна винаги
Първоначално написано от inewton Поредният път, когато го заслужи. С какво пък съм заслужил това ?
Виж "облака" с етикети
Правила