skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от smilegirl12 кажи де, аз съм си вярна винаги Така го усещам.
Първоначално написано от deitona22 С какво пък съм заслужил това ? Ами, обиждаш ме. И не само мен. Пишеш някакви глупости за поп, олио и YoungBloodZ.
Първоначално написано от YoungBloodZ Що плачеш, бе?
Първоначално написано от inewton Ами, обиждаш ме. И не само мен. Пишеш някакви глупости за поп, олио и YoungBloodZ. Ти па се обиди ? Еми ти си поп,имаше олио ,има и Лобанов.Иии така навързах нещата
Първоначално написано от deitona22 Ти па се обиди ? Еми ти си поп,имаше олио ,има и Лобанов.Иии така навързах нещата Аз олио не съм видял.
Първоначално написано от inewton Що плачеш, бе? зададох Въпросът
Първоначално написано от YoungBloodZ зададох Въпросът Не се шегувай с това.
Първоначално написано от inewton Аз олио не съм видял. Костенурката го спомена.
Първоначално написано от inewton Не се шегувай с това. добре де плача защото отказваш сватбата
Първоначално написано от inewton Така го усещам. грешен усет
Първоначално написано от deitona22 Костенурката го спомена. Костенурката е в списъка на анатемосаните отдавна. Да не беше я слушал. Първоначално написано от YoungBloodZ добре де плача защото отказваш сватбата Не искам свадба с никого. Престани! Първоначално написано от smilegirl12 грешен усет Не мисля така.
Код: Не искам свадба с никого. Престани! така да бъде
Не искам свадба с никого. Престани!
Първоначално написано от inewton Костенурката е в списъка на анатемосаните отдавна. Да не беше я слушал.. Аз не слушам.
Първоначално написано от inewton Костенурката е в списъка на анатемосаните отдавна. Да не беше я слушал. Не искам свадба с никого. Престани! Не мисля така. Право в черупката.
Първоначално написано от deitona22 Аз не слушам. Твоя си работа. Първоначално написано от Indistinct Право в черупката. Счупи ли се?
Абе всички си сменяте профилните,само Костенурката е вярна на ...костенурката ;д Първоначално написано от inewton Твоя си работа. Да слушам някого от форума ?
Първоначално написано от deitona22 Абе всички си сменяте профилните,само Костенурката е вярна на ...костенурката ;д Да слушам някого от форума ? Беше време да оставя Кирил да си почине малко. Пък и повечето не го харесваха. Не знам.
Първоначално написано от deitona22 Абе всички си сменяте профилните,само Костенурката е вярна на ...костенурката ;д чакам последната ми профилна снимка да бъде изработена и няма да я сменям повече.. но кога ще бъде изработена не зависи от мен!
Първоначално написано от YoungBloodZ чакам последната ми профилна снимка да бъде изработена и няма да я сменям повече.. но кога ще бъде изработена не зависи от мен! Само с глупости се занимаваш.
Първоначално написано от inewton Само с глупости се занимаваш. защо?
Първоначално написано от YoungBloodZ чакам последната ми профилна снимка да бъде изработена и няма да я сменям повече.. но кога ще бъде изработена не зависи от мен! Да не е Пикачуу тоз път Първоначално написано от inewton Беше време да оставя Кирил да си почине малко. Пък и повечето не го харесваха. Първата която ти беше със сфера или нещо подобно.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? Знаеш защо. Първоначално написано от deitona22 Първата която ти беше със сфера или нещо подобно. Сега е религията. Редувам наука и религия. Като му дойде времето пак ще сложа сферата.
Първоначално написано от deitona22 Абе всички си сменяте профилните,само Костенурката е вярна на ...костенурката ;д Докато не намеря по-подходяща, няма да я сменям.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? То мъже дето се занимават с непълнолетни е подсъдно....
Виж "облака" с етикети
Правила