skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от inewton Сега е религията. Редувам наука и религия. Като му дойде времето пак ще сложа сферата. Айнщайн? Първоначално написано от Indistinct Докато не намеря по-подходяща, няма да я сменям. Tази си е екстра.Аз едно време бях с 2 много глупави.
Първоначално написано от deitona22 Айнщайн? Tази си е екстра.Аз едно време бях с 2 много глупави. Не, Хигс и Кюри. И на мен ми харесва.
Първоначално написано от mincheto То мъже дето се занимават с непълнолетни е подсъдно.... ами спри да се занимаваш с непълнолетни че ще вземат да те осъдят
Първоначално написано от Indistinct Не, Хигс и Кюри. И на мен ми харесва. Айнщайн беше за Попа .Като идея за наука.
Първоначално написано от deitona22 Айнщайн? Първоначално написано от Indistinct Не, Хигс и Кюри. Като реша да го сменям първо вас ще попитам кого да сложа.
Първоначално написано от deitona22 Айнщайн беше за Попа .Като идея за наука. Намасли си мозъчето, опасявам се, че е хванало ръжда.
Първоначално написано от Indistinct Намасли си мозъчето, опасявам се, че е хванало ръжда. С олио да го намасли!
започвам да се плаша от нещата които се пишат тук
Първоначално написано от YoungBloodZ започвам да се плаша от нещата които се пишат тук Какво? Ти олио не ползваш ли?
Първоначално написано от Indistinct Намасли си мозъчето, опасявам се, че е хванало ръжда. Ще взема назаем от Попа и Лобанов,ако има остане.
Първоначално написано от inewton Какво? Ти олио не ползваш ли? не
Първоначално написано от deitona22 Ще взема назаем от Попа и Лобанов,ако има остане. Аз нямам олио.
Първоначално написано от YoungBloodZ не Не готвиш ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ ами спри да се занимаваш с непълнолетни че ще вземат да те осъдят Аз не се занимавам с непълнолетни ,aко занимаването ми с непълнолетни включва (да ходя на море с мъжа ми и децата му от първият му БИВШ подчертавам БИВШ брак -ПРИКЛЮЧИЛ!)
Първоначално написано от inewton Не готвиш ли? готвя но ползвам зехтин
Първоначално написано от YoungBloodZ готвя но ползвам зехтин Ами и аз не ползвам олио. Он защо говори за олио тогава?
Първоначално написано от inewton Аз нямам олио. Всичкото ли използвахте ?!
Първоначално написано от inewton Ами и аз не ползвам олио. Он защо говори за олио тогава? защото е грешен!
Първоначално написано от deitona22 Всичкото ли използвахте ?! По принцип не ползвам олио. Поста не го позволява в повечето случаи.
Първоначално написано от YoungBloodZ защото е грешен! Ми, разпни го. Нали ти казах.
Както никой не си признава,че слуша чалга така никой няма да си признае,че ползва оливия.
Първоначално написано от mincheto Както никой не си признава,че слуша чалга така никой няма да си признае,че ползва оливия. Аз не слушам чалга. И олио не ползвам. Религията не ми го позволява.
Първоначално написано от inewton Аз не слушам чалга. И олио не ползвам. Религията не ми го позволява. Абе и аз съм християнка ама си слушам чалга.
Първоначално написано от mincheto Абе и аз съм християнка ама си слушам чалга. Аз не съм казал, че не е христяско да слушаш чалга. Ама не ми харесва.
Първоначално написано от inewton Аз не съм казал, че не е христяско да слушаш чалга. Ама не ми харесва. аз казвам че не е христоянско да слушаш чалга
Виж "облака" с етикети
Правила