- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В крайна сметка кой се оказа solo_ ?
Преди 3 години - да. Направих го за мое спокойствие, след което си изпях всичко пред нея: стъпка по стъпка как съм стигнал до същността. ;]
btw: аз само, че ще изчезна за известно време, след което пак съм тук. След около 40-45 мин. с mincheto трябва да разменим скайп инфо.![]()
предстаяш ли си майна тоа М със звезди да е Мартин дефактото
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Цепи ме главата от това ягодово мартини снощи дето пих
Обърнах на екс една чаша мартини с лед и после продължих даси допивам с бира накрая завърших с ябълков сайдер.....
За това необичам често да фащам на твърдо.....,че няма спирка разбира се ракия не пия де![]()
Последно редактирано от mincheto : 08-30-2016 на 07:38
Аз все си мисля, че соло беше dimitar., Еднакви ми бяха някак си, а и и при двамата имаше наченки на мислене, атеншън хорщина и депресивни състояния, тук-таме се забелязваха и някакви гей наклонности + неопределен пол.
Еспада и Соло са едно и също лице
Бай ви M*** го е хванала липсата![]()