skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
3-ма човека е много сме :д
"кашлюк кашлюк" аз тук също.
Ти къде се изгуби?
Първоначално написано от baby_baby Ти къде се изгуби? Аз съм си тук винаги,просто не коментирам толкоз много.
Първоначално написано от deitona22 Аз съм си тук винаги Откога е това?
Първоначално написано от deitona22 Аз съм си тук винаги,просто не коментирам толкоз много. Еее защо :д
Първоначално написано от deitona22 "кашлюк кашлюк" аз тук също. И аз. Мислех да не се намесвам в разговора ама реших, че щом бейби, ти и костенурката са тук, няма да ми падне чак толкова айкюто.
Първоначално написано от tori И аз. Мислех да не се намесвам в разговора ама реших, че щом бейби, ти и костенурката са тук, няма да ми падне чак толкова айкюто. Аз само минавам да се отбележа че съм тук. Първоначално написано от baby_baby Еее защо :д Ми не ми се спами. Първоначално написано от Indistinct Откога е това? От май/юни месец тази година. Преди-от 2010 (чат пат влизах).
Първоначално написано от deitona22 Аз само минавам да се отбележа че съм тук. Ми не ми се спами. От май/юни месец тази година. Преди-от 2010 (чат пат влизах). Какво те накара да влиаш редовно отново?
Първоначално написано от Indistinct Какво те накара да влиаш редовно отново? Разкриха ми тайните на форума..Преди изобщо не знаех за "кофата","бързи връзки" ии т.н.
Първоначално написано от deitona22 ... хайде стига си дрънкал че и другите ще питат
Първоначално написано от YoungBloodZ хайде стига си дрънкал че и другите ще питат Усетих се,ама чак като пуснах коментара.Можеше да го редактираш
Първоначално написано от deitona22 Усетих се,ама чак като пуснах коментара.Можеше да го редактираш няма нужда ти не си казал за най-важните неща
Първоначално написано от YoungBloodZ няма нужда ти не си казал за най-важните неща *кашлюк* нямам идея за какво говориш *кашлюк*
Първоначално написано от deitona22 *кашлюк* нямам идея за какво говориш *кашлюк* even better!
ей какво криете споделете и на мен приятелчета
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda ей какво криете споделете и на мен приятелчета какво да ти кажем? нали ти си ме учил на всичко в този форум ;] just messin' with ya
Първоначално написано от pe6oskeiborda ей какво криете споделете и на мен приятелчета Крием къде ти скрихме борда.
Първоначално написано от deitona22 Крием къде ти скрихме борда. Откуп ли ще искате?
Първоначално написано от Indistinct Откуп ли ще искате? отказвам!
Първоначално написано от Indistinct Откуп ли ще искате? Тц.Бая храна ще ти трябва за откуп.
Първоначално написано от deitona22 Тц.Бая храна ще ти трябва за откуп. Шоколада от Тори не го давам!
Първоначално написано от Indistinct Шоколада от Тори не го давам! Казах храна,не шоколад. Демек-баници,боб,лютеница(домашн ),мусака,таратор,пица и т.н.
Първоначално написано от deitona22 Казах храна,не шоколад. Демек-баници,боб,лютеница(домашн ),мусака,таратор,пица и т.н. Лютеницата също не я давам. Има сантиментална стойност.
Първоначално написано от Indistinct Лютеницата също не я давам. Има сантиментална стойност. Ей,защо ми изтри половината коментар? Казах ти че няма как да ме подкупиш.
Виж "облака" с етикети
Правила