skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от Electrа впрочем кой и защо ме пита за бояна и аз да го попитам нещо сега а3
Първоначално написано от M**** И вие не ме кефите, но Electrа си плати с орални ласки. Нямаше как да ѝ откажа. (((: Значи приемаш подкупи в натура ... Без коментар
Първоначално написано от M**** И вие не ме кефите, но Electrа си плати с орални ласки. Нямаше как да ѝ откажа. (((: да не прозвучи гадно, но ако се държиш толкова просташки irl нз как те търпят дори не си забавен брат, звучиш като creepy boogey
Първоначално написано от smilegirl12 Значи приемаш подкупи в натура ... Без коментар По принцип приема, ама твоя не го прие.
Първоначално написано от smilegirl12 Значи приемаш подкупи в натура ... Без коментар Ми, естествено - човек съм. Ти по-възвишена ли се имаш? Пък и Electrа добре се справя с езика, устните и устата като цяло! (: За 10 мин. ме свърши два пъти! (((:
Първоначално написано от inewton По принцип приема, ама твоя не го прие. Аз не съм и предлагала а ти от къде знаеш ? Ти да не си го подкупвал по този начин
Първоначално написано от M**** Ми, естествено - човек съм. Ти по-възвишена ли се имаш? Пък и Electrа добре се справя с езика, устните и устата като цяло! (: За 10 мин. ме свърши два пъти! (((: wtf ur disgusting throws up баннете го ве, цинизми използва, нали баннахте папагала
Последно редактирано от Electrа : 08-27-2016 на 21:31
Първоначално написано от Electrа да не прозвучи гадно, но ако се държиш толкова просташки irl нз как те търпят дори не си забавен брат, звучиш като creepy boogey Take it easy & slowly! Това е само форум. Пък и се намираме в КО-ФА-ТААА!
Първоначално написано от M**** Ми, естествено - човек съм. Ти по-възвишена ли се имаш? Пък и Electrа добре се справя с езика, устните и устата като цяло! (: За 10 мин. ме свърши два пъти! (((: Да. Тврде излишна информация
Първоначално написано от smilegirl12 Аз не съм и предлагала а ти от къде знаеш ? Ти да не си го подкупвал по този начин Той умее да ти чете мислите. (:
Първоначално написано от M**** Take it easy & slowly! Това е само форум. Пък и се намираме в КО-ФА-ТААА! баннаха папугай за цинизми, сега ти си наред, отвращаваш ме
Първоначално написано от smilegirl12 Аз не съм и предлагала а ти от къде знаеш ? Ти да не си го подкупвал по този начин Предлагала си, предлагала. Всичко знам аз. Не съм го подкупвал по никакъв начин. Няма за какво да го правя.
Първоначално написано от Electrа wtf ur disgusting throws up баннете го ве, цинизма използва, нали баннахте папагала Мило коте, знам, че ти обещах да не разкривам леката ни забежка, но не се стърпях да не се изфукам пред останалите тук. (:
Първоначално написано от M**** Той умее да ти чете мислите. (: Нали?! И аз за това си мислех до сега - как да те подкупя в натура !!!
Първоначално написано от smilegirl12 Да. Тврде излишна информация Какво "да"? Значи все пак потвърждаваш думите ми, че си козичка, а не човек? (:
Първоначално написано от M**** Мило коте, знам, че ти обещах да не разкривам леката ни забежка, но не се стърпях да не се изфукам пред останалите тук. (: Официално призовавам модераторите да го баннат. Мисля, че си заслужи бана с този improper conduct.
Първоначално написано от inewton Предлагала си, предлагала. Всичко знам аз. Не съм го подкупвал по никакъв начин. Няма за какво да го правя. Аа викаш той ти се дава и без подкупи .. Разочарована съм от теб ... Мислех, че си верен на блоодз
Първоначално написано от smilegirl12 Нали?! И аз за това си мислех до сега - как да те подкупя в натура !!! Като станеш на 23-24 г. и още ме помниш - ще се радвам да се запознаем. (:
Първоначално написано от M**** Мило коте, знам, че ти обещах да не разкривам леката ни забежка, но не се стърпях да не се изфукам пред останалите тук. (: Защо само орално, бе младеж?
Първоначално написано от Electrа Официално призовавам модераторите да го баннат. Мисля, че си заслужи бана с този improper conduct. Трябва причина, различна от психична болест.
Първоначално написано от smilegirl12 Аа викаш той ти се дава и без подкупи .. Разочарована съм от теб ... Мислех, че си верен на блоодз Аз съм му верен. Да не съм като теб парясница.
Първоначално написано от Indistinct Трябва причина, различна от психична болест. Марко е по- наред от вас трите взети заедно.
Първоначално написано от M**** Какво "да"? Значи все пак потвърждаваш думите ми, че си козичка, а не човек? (: Нищо не потвърждавам. Да-то беше, че се мисля за по-възвишена от теб
Първоначално написано от Indistinct Трябва причина, различна от психична болест. Първоначално написано от M**** Ми, естествено - човек съм. Ти по-възвишена ли се имаш? Пък и Electrа добре се справя с езика, устните и устата като цяло! (: За 10 мин. ме свърши два пъти! (((: цинизми и лъжи, коментарът на папугай беше изтрит, а самият той баннат. Защо са тези двойни стандарти?
Първоначално написано от inewton Аз съм му верен. Да не съм като теб парясница. Аз съм вярна само на един човек!
Виж "облака" с етикети
Правила