.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy В задънена улица съм!!!

Здравейте, искам да ви попитам нещо. От доста време харесвам едно момиче, но не смея да и го призная, защото ако и призная, че я харесвам и тя ми откаже ще стана за смях на всички. В групичката сме около двадесет човека , знам че са малко, но нямам как да ги избегна, защото всички ми имат номера и знаят каде живея. Моля ако някой знае какво мога да направя да пише!

Супер фен Аватара на fanton1
    Почваш да й обръщаш повече внимание, да си по-мил с нея, все ще разбере и без да й казваш.

Ще пробвам но незнам, ами ако другите започнат да ме "бъзикат" ако осъзнаят какво целя?

Супер фен Аватара на fanton1
    Винаги ще има вероятност да започнат да го правят, но ако си на 15-16 не би трябвало да им пука толкова много кой с кого и какво правят.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Момче имаш ли грам тестостерон в теб ?! Беги говори с момичето ! Пък ако ти откаже и приятелите ти се базикат, отиваш следващия път забиваш нож в стената и казваш "Първия изсмял се губи кутре, втория ухо, третия ще пее сопрано! " Филмите настрана... Виж сега ако те е шубе, значи недей се натиска за момичето, изчакай първо да ти паднат топките и тогава, тъкмо когато това стане всичките ти приятели ще са я минали преди теб и ще могат да ти кажат дали си струва, коя поза предпочита и кои цвят бельо й е любим ! ... Поне като я заговаряш се постарай да е насаме... Иначе отказа ти е гарантиран ако се изръсиш пред 20 човека, освен ако не си Дон Жуан...
    Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 00:25

Супер фен
    А кво ти пука,кво ще кажат хората?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Какво ти пука толкова ?
    Признай и може и тя да те харесва нищо не се знае

Супер фен Аватара на tochko
    Колега, от вашета компания има ли обвързани? Въпросните ще възприемат поведението ти като нормално, а като почнат базиците имай в предвид че е от глупост или завист. Когато ти е добре с женичката ще ти е все едно за присмиващите се. Истинските приятели ще проличат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Колега, от вашета компания има ли обвързани? Въпросните ще възприемат поведението ти като нормално, а като почнат базиците имай в предвид че е от глупост или завист. Когато ти е добре с женичката ще ти е все едно за присмиващите се. Истинските приятели ще проличат.
    OOO,ти се появи на хоризонта...

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    OOO,ти се появи на хоризонта...
    Да знам че е гадно да пиша така. Официално се извинявам на всички засегнати

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си