драсти, майна.
драсти
защо МО и защо УНСС, we?
щото нема математика и щото утре наш става света 
а иначе просто до последно не знаех какво ще уча, защото нямах кой знае какви амбиции, но ми трябва студентството, за master plan-а и просто в УНСС би трябвало да е най-лесно, затова го избрах, за да не си усложнявам излишно живота
въпреки че в момента малко съжалявам, защото наистина е това, което казват за него :Д
ще се оправи ли някога държавата ни? как?
като аз застана начело
трябва ни културно преобразяване, защото ценностите на съвременния българин са сякаш си си избърсал гъза с тях. На почит са неща като салфетки в плаза и 33, кой колко ще изпие и кой ще наебе най-голямата мастия. Гади ми се. Трябва да изкореним менте-тарикатлъка и евентуално да оправим родния пазар и всичко ще си дойде на мястото. Няма как да очакваме, че ще е добре като масата от държавните приходи са от предлагането на услуги. Нямаме никаква промишленост и стопанство. Всичко се внася, щото сме си продали гъза на някого. Не бива да е така.
какво искаш от живота? *тук можеш да дадеш воля на думите
искам да мога да подсигуря всичките ми близки и да правя всичко, което пожелая. Искам да мога да бъда част от промяната. Искам да мога да дам на някого надежда и да направя нечий живот една идея по-хубав. Искам да си купя шибано бентли :Д Искам да живея в голяма къща с хубав изглед, да имам басейн и куче, дори 2. Искам да подаря на наш'те всичко, което пожелаят. Искам да се опитам да накарам хората да разберат. Искам живота да бъде по-хубав от пролетен ден. Честно казано малко като по филмите - когато излизам от къщата ми целия квартал да се радва, че ме е видял и да знача нещо.
каква е 'мечтаната' смърт?
със сигурност не искам да се удавя или да изгоря. Всъщност би било много яко да умра за нещо, в което вярвам. Примерно да ме обесят или разстрелят, защото съм бил зад някаква идея. И от устните ми пак да напира песента...
за или против аборта? защо?
против това глупавите хора да могат да имат деца. По-добре да абортира, отколкото детето да води гнусно същестуване
изброй всичко любимо, което се сетиш.
чийзкейк, сладолед, щанги, бургери, месо, мляко, вода (обичам вода лол), тя <3, семейство, Витоша, планина, природа, чист въздух, ММА, наука, факти, неглупави хора
какъв трябва да е добрият човек?
е те тва е убав вепрос! Добрият човек трябва да уважава себе си. Трябва да има идеи, зад които да застава без значение какво идва срещу него. Но не във фанатичен смисъл. Да бъде отворен към нови неща, но да стои зад това, в което вярва (хащаг повторение му е майката). Да обича и да бъде верен на половинката си. Да обича и възпитава децата си. Да тачи родината и да работи за нейното развитие. Да не бъде античовек. Да не мрази без причина. Да се грижи за външния си вид, да тренира, да бъде сред природата. Да помага на обикалящите го. Да не обвинява, а да търси вината в себе си първо.
как си представяш бъдещето на света в мащаб?
наближава финансова катастрофа, до 5 години нещо ще се срине
с коя личност от миналото би искал да се запознаеш? а би ли се върнал да живееш в някое друго време? кога? защо?
не бих се върнал, а бих искал да се запозная с дядовците ми, както и Тесла.
за какво плачеш?
за какво?-за глупости, кога?-когато ми е дошло в повече и трябва да го излея някъде. Веднъж съм плакал просто, за да се почувствам по-добре
представи си, че си квадриплегик /въпрос вдъхновен от книгата 'аз преди теб', бтв, чел ли си я?/ та, лишен си от почти всяка човешка функция, би ли предпочел да сложиш край на живота си? в този ред на мисли, какво мислиш за евтаназията?
не съм, но звучи като нещо, което ще ме карат да чета :Д иии да, къв живот ще е като не мога да се чувствам човек?
евтаназията трябва да бъде разгледана като човешко право и трябва да е "легална" навсякъде, защото ти така или иначе можеш да се метнеш от някъде когато ти скимне :Д
за кого ще гласуваш на изборите? :Д
с моментните ми виждания - за никого
ари, бб.
бб, лоф