.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Тормозеният ученик не мисля, че има случай, в който да е виновен. Единственото, за което може би е виновен е, че не си защитава позицията.

Тормозещите са основния проблем, но за да стигнат до това да са проблем, някой не си е свършил работата. Не мисля, че някое дете се ражда с комплекси. Негативните навици и действия на родителите биват извършени и от детето. Майките и бащите им пушат и пият - децата тръскат солети и пият ябълков сок щот мяза на бира. Бащата псува - детето псува. Бащата обижда майката - детето обижда момичета. Майката смачква бащата - детето или е супер бета, или направо педалче, или момичето има проблеми. Ако детето има много енергия, родителите трябва да направят нужното, за да я насочат нанякъде. С детето просто се случва - родителя трябва да го предотврати. Оттам пък идва друго, че масата хора не са готови да бъдат родители и нямат идея какво правят. Някои са свръх-привързани. Само тяхното дете е право, без значение какво казват другите. Нейното ангелче не е проблемно, в никакъв случай.

Майка ми е начална учителка и имам суууупер много наблюдения по темата. Първото нещо - вината винаги пада върху учителя. Едно време вината винаги е била в ученика, а другарката винаги е била права. Вече не е така. Пълно потъпкване на институциите. Така родителите си измиват ръцете за несвършената работа, а чаветата са щастливи, щото никой за ниш не ги обвинява.

реда на вината от най-виновен към най-невинен

Родители>тормозещи>учители >тормозен

Мен не са ме тормозили, ебавали са ме за разни неща, но никой не си е позволявал физически тормоз. Там аз съм си виновен, защото все си казвах, че е уж на ташак, а то практически никога не е било уж на ташак.

А аз не съм тормозил никого съзнателно, защото знам, че е гадно
    Случвало ли ти се е някога да се контузиш и дълго време да не тренираш ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Случвало ли ти се е някога да се контузиш и дълго време да не тренираш ?
    никога не е било повече от 2-3 седмици, засега

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

Cool Право на отговор!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Грозен,аре ти да седнеш после на стола,а? Ракши,подкрепи ме !
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    и нека грозния седне, да
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Грозния реши да пропусне, избери някой друг.
    Грозният няма да играе в игра, която се играе нечестно! Още по-малко потребители които играят нечестно и тенденциозно не отговарят на моите въпроси, след това да искат аз да сядам и те да ми задават въпроси е меко казано нахално (още по-малко е достойно или мъжко). За да не падам до тяхното ниво и да бъда принуждаван да играя нечестно и неспортсменско, аз предпочитам изобщо да не участвам .

Благодаря !

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Грозният няма да играе в игра, която се играе нечестно! Още по-малко потребители които играят нечестно и тенденциозно не отговарят на моите въпроси, след това да искат аз да сядам и те да ми задават въпроси е меко казано нахално (още по-малко е достойно или мъжко). За да не падам до тяхното ниво и да бъда принуждаван да играя нечестно и неспортсменско, аз предпочитам изобщо да не участвам .

Благодаря !
    ти пък от къде ще знаеш кое е достойно или мъжко?!
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си