.
Отговор в тема
Страница 31 от 58 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1436
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какъв плаж през декември???
    Тогава се събрахме, ама се срещнахме няколко месеца по-рано, пък си писахме почти година по-рано.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Религиозен ли си?
    Защо не си религиозен?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Религиозен ли си? Не, но уважавам и приемам вярванията на всеки, стига да са обосновани. За пример мога да дам един мой /за съжаление покоен вече/ приятел, който учеше в протестантско училище, но не вярваше сляпо, а си осмисляше и подбираше нещата. Адски адекватен човек, който търсеше истината, вместо да се поклони на някакъв чичко в расо. Това го уважавам, другото са простотии.
    Защо не си религиозен?Защото нищо не ме привлича в религията, а църквата откровено ме отвращава.
    блах

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    блах
    Честито. И на теб сектанти донякъде са ти промили мозъка.
    От историята и Библията е ясно, че православната църква е църквата създадена от апостолите и самия Христос, ама не е тук мястото това да се обсъжда

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Честито. И на теб сектанти донякъде са ти промили мозъка.
    От историята и Библията е ясно, че православната църква е църквата създадена от апостолите и самия Христос, ама не е тук мястото това да се обсъжда
    Не ми пука нито за секти, нито за православие... Въпросният човек беше всичко друго, но не и сектант. Пак ти казвам, че поне в разговорите си с мен не е показал сляпа вяра към казаното от неговите учители. Водили сме разговор по темата и дори беше един от последните ни разговори. Както казах, много адекватен човек.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не ми пука нито за секти, нито за православие... Въпросният човек беше всичко друго, но не и сектант. Пак ти казвам, че поне в разговорите си с мен не е показал сляпа вяра към казаното от неговите учители. Водили сме разговор по темата и дори беше един от последните ни разговори. Както казах, много адекватен човек.
    На колко години беше, как умря и защо?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не, но уважавам и приемам вярванията на всеки, стига да са обосновани.
    Вярата, в своята същност, не разчита на аргументи и обосновки. Затова е вяра, защото не се нуждае от доказателства
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

На колко години беше, как умря и защо?
    20, токов удар, качи се на изоставен локомотив на депо "Подуене".

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Вярата, в своята същност, не разчита на аргументи и обосновки. Затова е вяра, защото не се нуждае от доказателства
    Съгласен съм. Аз казвам само какво уважавам. Иначе, не ми пука кой какви въображаеми приятели си има.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    20, токов удар, качи се на изоставен локомотив на депо "Подуене".
    Жалко за него !

От София ли сте?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не е точно така. В богословието има една дисциплина, която се нарича апологетика. Нейната цел е защита на християнството чрез научни и логични аргументи.

Жалко за него !

От София ли сте?
    Нда, нелепо...
    Кои дали сме от София? Аз не съм, той също не беше, Тори също не е.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    От колко години се познаваш с тори?
    Кога се запознахте?
    Кой беше мига, в който осъзна, че си влюбен в нея?

Имаш ли брат/сестра?
    Любим цвят?
    Суеверен ли си?
    Падаш ли си по футбола?
    Любим филм?
    Любима песен?
    Don't judge my story by the chapter you walked in on.

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    От колко години се познаваш с тори? Около 3 години, не помня точно.
    Кога се запознахте? Лятото на 2014-та лично.
    Кой беше мига, в който осъзна, че си влюбен в нея? Не знам, стана постепенно, докато си пишехме още. Иначе, на 7.12.2014 разбрах, че искам да опитаме.

Имаш ли брат/сестра? Брат.
    Любим цвят? Червено.
    Суеверен ли си? Не.
    Падаш ли си по футбола?Не.
    Любим филм?Нямам.
    Любима песен?"Nothing else matters".
    Гъби.

Голям фен Аватара на lunacy
    отбелязваш ли Коледа и другите по-популярни религиозни празници? /Великден, ала-бала/
    // наясно съм че Коледа, Великден и т.н. са много повече социални събития в днешно време отколкото религиозни и т.н., но да си питам

защо би искал да идеш точно в Япония и Германия?

образователната институция дава ли необходимото на учащите? мислиш ли че някои изучавани дисциплини в гимназиите трябва да бъдат заменени/премахнати? /ако ДА-то кои?/

мислиш ли че хомосексуалните двойки в България трябва да имат право да осиновяват деца?

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    отбелязваш ли Коледа и другите по-популярни религиозни празници? /Великден, ала-бала/
    // наясно съм че Коледа, Великден и т.н. са много повече социални събития в днешно време отколкото религиозни и т.н., но да си питам

защо би искал да идеш точно в Япония и Германия? Япония, защото са една тотално различна от нашата култура, а Германия заради аутобаните.

образователната институция дава ли необходимото на учащите? мислиш ли че някои изучавани дисциплини в гимназиите трябва да бъдат заменени/премахнати? /ако ДА-то кои?/ Мисля, че дава възможното, но доста от учащите упорито отказват да го вземат. Не съм достатъчно компетентен по въпроса, за да кажа какво трябва да се промени в учебния план. Смятам, че едно по-строго отношение спрямо учениците би било от полза като за начало.

мислиш ли че хомосексуалните двойки в България трябва да имат право да осиновяват деца?Не. Има достатъчно много читави хора, които искат да осиновят, а им се пречи. Ако някога всички нормални двойки, искащи да осиновят дете, осиновят такова, то тогава бих приел и хомосексуалните да могат да осиновяват, колкото да не остават деца в мизерните домове.
    агадсг

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд

Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его.
    Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат?
    *дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
    Смяташ ли се за пример за млад човек?
    След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си?
    Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти.
    Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла?
    Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно.
    Какви тела харесваш?
    Какво мислиш за Тръмп?
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 11-09-2016 на 15:18

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд

Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его. Не съм от хората, които правят особено големи компромиси. Най-големият е може би връзката от разстояние и по-точно жертвата на време в път за поддържането й.
    Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат? Мисля си, че нивото на култура не се е променило поне две поколения назад. Често се срещат дядовци на по 70 години, които псуват като каруцари и не знаят колко уши имат на главата си, както се срещат и често образовани и възпитани млади хора. Нека не забравяме, че предното поколение е възпитавало/възпитава нашето.
    *дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
    Смяташ ли се за пример за млад човек? Пример за млад човек - да... Млад човек за пример - не съм убеден.
    След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си? Чета за неща, които ме интересуват - основно в областта на електрониката и автомобилите. Хващам се с разни проекти на тази тематика и си работя по тях - понякога със седмици и месеци. Това е направлението, в което се развивам основно. За обща култура разчитам на документални филми, интернет, разговори с различни хора и наученото в училище и университет. Никога не съм твърдял, че съм човек с богата обща култура.
    Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти. Синът ми - нямам идея, честно казано. Вероятно ще е доста кофти новина, но най-вероятно няма да реагирам остро. Предполагам, че просто ще седнем да говорим по темата и ще се постарая да не стане от гадините, дето скачат по площадите и привличат внимание. Ако е дъщеря - никакви ядове. Двойни стандарти.
    Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла? Не.
    Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно. ти тогава обясняваше как някакви абсурдни килограми било ок и всичко нагоре е грозно. Нахраних те, щото това го четат доста деца и не е хубаво да говориш как 40кг били ок. Аз съм последният човек, който ще те хейти за тегло или външен вид като цяло. Тори също е слаба и й го казвам доста често. Не става въпрос толкова за външният вид/който очевидно харесвам/, колкото за факта че е кофти за тялото.
    Какви тела харесваш? Оформени, но не релефни. Всъщност, предпочитам дори тялото на нетрениращо момиче с нормално тегло и пропорции, отколкото някакво релефно тяло.
    Какво мислиш за Тръмп?Не съм се интересувал от неговата особа. От малкото, което знам е, че е адски нагъл и безпардонен типаж.
    Питайте, каквото ще питате до 12 довечера. После слагам еуок.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Стрелял ли си оръжие? Ако-да с какво?Ако не-с какво би искал да стреляш?
    Ако някой нахлуе у вас,били го убил(при самозащита) знаейки че в България закона ще защити крадеца и ще съдят теб?
    Бил ли си се ? Ако да-защо и как завърши боя ?
    Агресивна личност ли си ?

Аре,тва е.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Защо се подчиняваш на Ива?

Подчинявам се на Ива?
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Стрелял ли си оръжие? Ако-да с какво?Ако не-с какво би искал да стреляш? Въздушна пушка и въздушен пистолет само. Бих искал да стрелям със снайпер, но като цяло, бих пробвал всичко, което ми се предложи, стига да не се иска да трепя някакви твари безпричинно.
    Ако някой нахлуе у вас,били го убил(при самозащита) знаейки че в България закона ще защити крадеца и ще съдят теб? Бих, да. После ще мисля как да се измъкна.
    Бил ли си се ? Ако да-защо и как завърши боя ? В лапешките години (до 9-ти клас). Дори не помня за какво е било, камоли как е завършило. Иначе последно преди година с един приятел нещо се бяхме сдърпали и го бях поудушил малко, ама без удари.
    Агресивна личност ли си ? Не бих казал, въпреки че се е случвало да избухвам и да ми е трябвало много малко да посегна. По-рано повече се палих и налитах, сега само в крайни случаи.

Аре,тва е.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Да. Заповяда ти да сложиш Ewok и ти се подчини.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Кое беше тва Ewok?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Хахах, истината е, че не ми пука кой ще е, а това беше единственото предложение.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    циците на тори пълнят ли ти шепите
    би ли си показал шепите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си