.
Отговор в тема
Страница 22 от 58 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1436
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Каза, че няколко пъти си сядала, защо реши отново да седнеш? Защото обикновено тук се задават въпроси, за които да си размърдаш малко мозъка. Винаги е забавно. ;д
    Ако можеше да премахнеш едно човешко качество какво би било то? Защо ми задаваш въпроси, на които вече съм ти отговаряла? :Х Егоизма.
    Сподели една твоя детска мечта. Спомням си, че исках да стана лекарка. Май всяко дете го е искало. ;д
    Какво мислиш за глобалното затопляне ? В наши дни е нещо непредотвратимо не защото е невъзможно, а защото само шепа хора биха направили нещо по въпроса.
    Ако имаше машина на времето би ли я използвала, и ако да - за какво? (Знаеш че трябва да е подробно ;д) Бих я използвала, за да видя неща, които са ме впечатлили от историята, с очите си. Не ми се изброява, прекалено много са. :Х
    Стигат ли ти толкова вълроси ;д? Как ми викаше, ненаситнице? Как мислиш? ;д
    Дебнещо такова.

Обичаш ли сироп за кашлица?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Айде още малко от мен.
    Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това ?
    Коя книга четеш сега ?
    Кой сериал ,след GoT ,на HBO ти харесва най-много ?
    Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш?
    От какво имаш страх?
    Би ли скочила с бънджи/парашут/?
    Коя планина искаш да изкачиш ?(във България и по света ?
    Приключенски тип ли си ?
    Караш ли ски/кънки?
    Колко деца би искала да имаш ?
    Коя е тази на профилната ти?
    Юрген Клоп,Стивън Джерард и Лео Меси-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво?
    Какво вино предпочиташ-бяло или червено?
    Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш?
    Като играят Ливърпул и Ман Юн,заедно ли гледате мача с приятеля ти ?(понеже видях че е със снимка на Скоулс)
    Засега това ;д
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Айде още малко от мен.
    Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това? "Яздейки в плътен строй като един човек, те се хвърлиха в атака, като сечаха наляво и надясно."
    Коя книга четеш сега? Започнах "Шифъра", но нямам много време и не знам кога ще я прочета. ;с
    Кой сериал ,след GoT ,на HBO ти харесва най-много? Само ГоТ съм гледала на ХБО, или поне само за него се сещам.
    Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш? Стреляла съм с въздушна пушка. Даже сега като каза ми се стреля...Искам с пистолет, лък, арбалет. Като цяло обичам оръжията.
    От какво имаш страх? Височини. ПАНИЧЕСКИ страх. Иронията е, че искам да скачам с бънджи, парашут и като цяло всичко екстремно свързано с височини.
    Би ли скочила с бънджи/парашут/? Ахахаха не бях прочела този въпрос.
    Коя планина искаш да изкачиш? (във България и по света? В България всички по възможност. По света...ще дам най-тривиалния отговор, просто е така - Еверест. ПС: Знам, че не е планина, споко. ;д
    Приключенски тип ли си? ДА!
    Караш ли ски/кънки? Не, но искам да се науча и за двете. Повече кънки отколкото ски.
    Колко деца би искала да имаш? Две. Момчеце и момиченце, като искам първо да е момчето. ;д И 3 няма да откажа, но не повече...
    Коя е тази на профилната ти? Рандъм манячка. ;д
    Юрген Клоп,Стивън Джерард и Лео Меси-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво? Най-логичният вариант ми звучи Клоп, Меси, Джерард. Съжителство с Клоп звучи като доста забавен живот. ;д
    Какво вино предпочиташ-бяло или червено? Червено. И бяло харесвам, но като се замисля, дори съм пила повече пъти червено.
    Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш? Мога е силно казано. Мога да правя няколко неща, но поне ги правя доста добре. Имах един момент, в който доста се бях закачила да готвя и се справях доста добре с нещата, с които се захвана. Но съм голям неандерталец в кухнята, чак ми е странно как накрая ми се получава толкова добре. :Д Лятото бях направила едно ризото, което не ми хареса изобщо на мен, а брат ми (който е супер капризен) го омете за половин час...
    Като играят Ливърпул и Ман Юн,заедно ли гледате мача с приятеля ти ?(понеже видях че е със снимка на Скоулс) Да. ;д
    Засега това ;д
    .
    Последно редактирано от Lilanda : 10-28-2016 на 17:36

Град
    София
    Разкажи някоя весела история от живота ти?
    ***бонус въпрос към горните****
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли си термосче?

Разкажи някоя весела история от живота ти?
    ***бонус въпрос към горните****
    Не се сещам за нищо в момента, затова ще сложа забавна картинка:
    https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...c8&oe=5899182E

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имаш ли си термосче?
    Да.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    .
    Всъщност и двете разбирам под пластична хирургия и много се изкефих, че отговори така, споделям мнението ти.
    Пушиш ли? Опитвала ли си наркотици? Пушила ли си наргиле или пура?
    Любим вид алкохол?
    Опиши прекрасният уикенд според теб.
    Чела ли си останалите книги на Дан Браун? (Ако не си, горещо препоръчвам "Ад", в личната ми класация дели първото място с "Шестото клеймо".)
    Имаш ли братя или сестри?
    Първото нещо, което правиш сутрин?
    Любим цитат от книга, песен или друго?
    Последното съобщение, което изпрати в месинджър? :д
    Мислиш ли, че си зряла за годините си?
    Ако можеше да се преместиш в друг град, но заедно с всичките си близки, без да се лишаваш от нищо и никого, кой град щеше да избереш?
    Мнението ти за връзките от разстояние?
    Мечтани дестинации в България?
    Страни, които си посещавала? Къде ти хареса най-много?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

1) На колко години стана вече :д
    2)

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Всъщност и двете разбирам под пластична хирургия и много се изкефих, че отговори така, споделям мнението ти. :P
    Пушиш ли? Опитвала ли си наркотици? Пушила ли си наргиле или пура? На настроения съм - и пуша, и не. ;д Не съм. Наргиле - да, пура не, но искам да опитам.
    Любим вид алкохол? Виски, вино, напоследък и мента попийвам.
    Опиши прекрасният уикенд според теб. Сещам се, че последния път като бях на стола бях отговорила "с него". Сега отговорът ми е същият, но с друг, по-прекрасен него. ;д И не само уикенда, винаги е прекрасно с него.
    Чела ли си останалите книги на Дан Браун? (Ако не си, горещо препоръчвам "Ад", в личната ми класация дели първото място с "Шестото клеймо".) Не съм, даже се надъхах да ги започна заради приятеля ми, преди това само отлагах. Има време да стигна и до "Ад". ;д
    Имаш ли братя или сестри? По-голям брат.
    Първото нещо, което правиш сутрин? Проверявам дали е станал.
    Любим цитат от книга, песен или друго? "My brother once told me that nothing someone says before the word 'but' really counts." - Benjen Stark, Game of thrones.
    Последното съобщение, което изпрати в месинджър? :д "ама теб те няма ;с" ;д ПС: Все още чакам отговор. ;с
    Мислиш ли, че си зряла за годините си? Сравнително зряла. Не достатъчно обаче.
    Ако можеше да се преместиш в друг град, но заедно с всичките си близки, без да се лишаваш от нищо и никого, кой град щеше да избереш? Бих се преместила и още сега, само той ми трябва. Малага, Мадрид, Рим. Един от трите.
    Мнението ти за връзките от разстояние? В момента съм в такава, а и не ми се случва за пръв път. Трудно е, но щом намериш правилния човек, it's all worth it. Не е за всеки със сигурност.
    Мечтани дестинации в България? Не съм ходила на прекалено много места, които много искам да посетя - Мелнишките пирамиди, Белоградчишките скали, Рилските езера, Крушунските водопади...Наистина са прекалено много...
    Страни, които си посещавала? Къде ти хареса най-много? Франция, Италия и Испания. Ходила съм и в Македония като малка, но не помня. ;с Със сигурност имам още много да видя от тези страни, но в Рим ми хареса най-много. Атмосферата е точно мой тип, а е и адски красив град.
    Паци, след 59 дни ставам на 18. Let the countdown begin.
    Колкото до другото...Изтъркан въпрос. Ще изям тортата. :Д

Къде стеееее...

anonymous990763
    Guest
    Опиши себе си с 6 думи и напиши като каква биха те описали другите около теб.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ще изям тортата. :Д
    практична си

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Опиши себе си с 6 думи и напиши като каква биха те описали другите около теб.
    Как аз бих се описала - объркана, силна, с чувство за хумор.

Как бих искала да ме опишат хората около мен (близките ми) - осъзната, всеотдайна, елегантна, успяла млада дама.

успяла млада дама.
    ти май нещо не си много наред?
    към 30 може и някой така да те опише
    ама сега имай малко по-реалистични очаквания

anonymous990763
    Guest
    Този въпрос го задавам често, но все пак :

Представи мнението си относно тормоза в училище, кой е виновният в тази ситуация според теб? Защо? Била ли си някога жертва на тормоз?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти май нещо не си много наред?
    към 30 може и някой така да те опише
    ама сега имай малко по-реалистични очаквания
    Отговарям за след време. Знам сега как ме описват близките ми.

Град
    София
    Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея
    Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо?
    На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно?
    Името "Lilanda" от къде е?
    Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад?

До кога каза че ще седиш? ;д
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Този въпрос го задавам често, но все пак :

Представи мнението си относно тормоза в училище, кой е виновният в тази ситуация според теб? Защо? Била ли си някога жертва на тормоз?
    Била съм, да. Виновни са всички, които не правят нищо по въпроса, включително и жертвата. Учители, родители на тормозещия, родители на тормозения, съученици, други свидетели. Даже най-малко виновен е самият тормозещ.

Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея Plane white T's - Hey there, Delilah "I know times are gettin' hard, but just believe me, girl, someday I'll pay the bills with this guitar. We'll have it good, we'll have the life we knew we would, my word is good."
    Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо? Щом изключваме немски, отговорът ми е японски. Различен е, пък и какво по-хубаво от това да гледам анимета без субс. :Д
    На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно? Ъмм не помня. 5-6 мисля. Иии да, но тихо мама да не чуе.
    Името "Lilanda" от къде е? Играх една игра преди време, мислех доста как да си кръстя героя, исках да е нещо различно. Тогава постоянно използва Lynn (не че и до ден днешен не го правя, но все пак), Lyll ми прозвуча малко тъпо и получих някакъв проблясък "Lilanda". ;д
    Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад? Да мога да връщам времето. Много съм импулсивна и често веднага след като кажа/направя нещо си казвам "защо за бога го направих". Четенето на мислите е обременяващо.

До кога каза че ще седиш? ;д Докато кажете. Доколкото разбрах, чакаме Ива да се освободи, та да...
    .

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Последния филм дето гледа?
    Последната песен която слуша?
    Последната отворена уеб страница?
    К'ви сериали гледаш?
    С кво се занимава приятеля ти учене/раота ;д
    Кога за последно спортува?
    Кога ставаш?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Имала ли си сексуални отношения с някой от форума?
    С колко различни човека от форума?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А с жени от форума?
    /ся ш излъже ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^горният потребител има ли татуировки или и за това е лъгал (сори, че отварям тази тема, но :д)
    най-любим шоколад (вид, марка)?
    Последно редактирано от Dagichka : 10-31-2016 на 13:50

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ew, be. Стига ни занимавахте със сексуалния живот на лилянда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си