.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея
    Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо?
    На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно?
    Името "Lilanda" от къде е?
    Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад?

До кога каза че ще седиш? ;д
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея Plane white T's - Hey there, Delilah "I know times are gettin' hard, but just believe me, girl, someday I'll pay the bills with this guitar. We'll have it good, we'll have the life we knew we would, my word is good."
    Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо? Щом изключваме немски, отговорът ми е японски. Различен е, пък и какво по-хубаво от това да гледам анимета без субс. :Д
    На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно? Ъмм не помня. 5-6 мисля. Иии да, но тихо мама да не чуе.
    Името "Lilanda" от къде е? Играх една игра преди време, мислех доста как да си кръстя героя, исках да е нещо различно. Тогава постоянно използва Lynn (не че и до ден днешен не го правя, но все пак), Lyll ми прозвуча малко тъпо и получих някакъв проблясък "Lilanda". ;д
    Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад? Да мога да връщам времето. Много съм импулсивна и често веднага след като кажа/направя нещо си казвам "защо за бога го направих". Четенето на мислите е обременяващо.

До кога каза че ще седиш? ;д Докато кажете. Доколкото разбрах, чакаме Ива да се освободи, та да...
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си