Първоначално написано от
Lilanda
Какво би те представило в най-добрата ти страна? - зависи за къде и зависи от ситуацията. както и зависи от човека, защото всеки си има критерии за най-добро. ще карам по себе си. та, мисля че наивността към днешна дата е дефицит. нали, правим разлика между наивен и глупав. е, понякога, дори често, съм наивна до глупост. защо смятам, че би ме представило в добра светлина? защото нямам задни мисли; защото приемам всичко за чиста монета; защото винаги може да се разчита на мен; защото съм съвестна, лол. сякаш си правя реклама. все още си пазя розовите очила. дори ги слагам често. все още притежавам онзи младежки идеализъм; все още съм мечтател; надявам се рутината да не убие тези ми черти. или поне да не е толкова скоро.
Смяташ ли, че можеш да развиеш това и да стане професия от него? - да, защо не? лоялна съм като кученце. всяка кауза се нуждае от такива като мен :Д
С какво искаш да се занимаваш като цяло? - честно казано - не знам. искам да пътувам, но пък ненавиждам самия процес на пътуване. искам да изучавам. искам да чета. искам да обогатя себе си.
Най-голямата ти мечта? - няма да изненадам никого, като кажа, че е да съм скиорка. ахах. сигурна съм, че хипотетично бих била добра. зимните спортове са ми голяма любов. снега ме успокоява, създава ми чувство за комфорт и уют. нищо чудно в предишния ми живот да съм била някое 'бяло' животно. мога да говоря много по тази тема, но да не дотягам.
Тези са за разгрявка, после още. ;д