.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Гласува ли днес? да.
    На колко години си? на 21
    Най-щастливият момент в живота ти? когато за първи път видях и докоснах панда на живо
    Коя зодия си? телец.
    Какво е мнението ти за хомосексуалистите? А за ромите? всяко стадо си има мърша, както се казва. банално е, знам, но си е самата истина. аз лично не съм видяла нищо лошо от хомосексуален човек, но от циганин (дам, не ром, а циганин) съм. като че ли не ми се разказва по-подобро затова обаче.

Участвала ли си някога в протест? А би ли участвала (отново) и срещу какво би протестирала?
    не съм участвала в протест или поне не физически познавайки се бих. знам, че пределът ми на неудовлетвореност трябва да падне под нулата. за какво точно не мога да ти отговоря.

Какъв е стилът ти на обличане?
    като че ли не е определен, преди вносех по-свободни и смъкнати дрехи ххахах, сега съм някак по-официална май, абе общо взето винаги си избирам дрехи, които са ми удобни и мисля, че ми седят добре, не се ръководя от мода и блабла ;д

Най-ценната вещ за теб? Не такава, без която не можеш, а с най-голяма сантиментална стойност.
    една плюшена играчка на около 18 години.

Можеш ли да готвиш?
    смея да твърдя, че мога.

Какво закуси днес?
    попара с домашно сиренце и масло.

Ходила ли си някога на голям концерт? На кого?
    ходила съм на Sofia Rocks 2010 и 2012 main гупите, които помня бяха Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax, Alice In Chains, Stone Sour, Godsmack, Guns N' Roses, Withtin Temptation

Места в чужбина, които си посещавала? Любимото?
    Ходила съм в Англия, Уелс, Холандия, Германия, Италия, Унгария, Китай.
    Beijing Zoo e любимото ми място
    Последно редактирано от pandabear : 11-06-2016 на 16:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си