.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Мениджмънт на недвижимата собственост или Бизнес логистика ?

Здравейте ! Избрала съм си две специалности,които ми харесват и които мисля,че би ми било хубаво да работя,обаче нещата които ме карат да се чудя коя от двете да избера са:
    - Не знам коя от двете специалности има по-добра реализация и коя наистина има смисъл да се учи.
    Специалностите са :
    •Бизнес логистика в поднаправление : "Икокомика и инфраструктура"
    •Мениджмънт на недвижимата собственост в поднаправление : "Икономика и бизнес"
    Специалностите са от университета УНСС .
    Много ще съм ви Благодарна ако ме посъветвате и си дадете мнението !!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и двете нямат бъдеще

твърде много хора са се ориентирали в тази посока да не казвам всеки втори индианец
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    От 29 човека в моя клас 13 учат в УНСС "Икономика и инфраструктура" Сама си прецени, колко бъдеще има тва подобие на специалност

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ахаха, и моите половината сигурно са там. Отзивите не са хубави. Представям си какво ще е за такива измислени специалности. Мисля, че единствено финансите със счетоводството си заслужава.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ахаха, и моите половината сигурно са там. Отзивите не са хубави. Представям си какво ще е за такива измислени специалности. Мисля, че единствено финансите със счетоводството си заслужава.
    Маркетинга също не е лошо като идея...

Но наистина за финанси и счетоводство винаги ще има работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си