- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- саниране
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нямам спомени да съм започвала аз да се заядам, да обиждам и тн. Второ, въпросът ми беше, дали ще спрат санирането, не какво ви е отношението по въпроса. Всеки има право да си изкаже мнението, затова не съм ви и казала каквото и да било, защо коментирате отдолу за неща, които не ме засягат, но както и да е. И последно, това е тийн проблем, в момента наистина не се заядам, но аз просто съм си по-остра, като поначало. Но какво правят възрастни хора като вас, на по 30-тина години. Наистина ми е чудно. Уважавам ви мнението, но мисля, че е просто смешно да се заядате с една 19 годишна. Ако вие на 19 сте си мислили как да си съберете пари за пвц дограма, вътрешна, външна изолация и що пък и да не пребоядисате целия блок, евала. Ама аз срга си гледам образованието и живота.
Не искам повече да се ядете за щяло и нещяло.
Пожелавам ви от все сърце лек ден и повече радостни моменти. Че с караници и негативни емоции наникъде не сме.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от anonimna:D : 09-29-2016 на 14:31
Добре де, казах само, че ми е интересно, ноо, ако съм те/ ви обидила, извинявам се, не е било омишлено. Не мога да кажа, че ми беше приятно да ми се нахвърлят разни хора, само защото съм казала, че.блокът ни ще се санира. Както се изказа, там че сам си си оправил стените, значи и ние сме длъжни така. Малко на принципа не аз да съм добра, ами другите да са зле. Грозно прозвуча. Сега сигурно пак ще скочиш и ще ми кажеш, че и ти не си живял лесно, ама си успял. Да, ама хайде обяснете ми половината вдовици(баби) от блока ми, с пенсия макс 200 лв как ще си позволи да си смени сама прозорците, да си направи изолация. Или как младите семейства, с много високите ни заплати, които св чудят, този месец дали да купят на детето си якето или ботушите, нищо че му трябват и двете. Ами самотните родители? Има хора, които по никакъв начин не могат да си го позволят . А иначе много проблеми, най-вече финансови сме имали навремето, но никога не съм си мислила, че нашите проблеми са били най-лошите, най-невъзможните или така нататък. Никога не съм омаловажавала проблемите на другите и никога не съм ги съдила по тези им проблеми, само човек, който няма грам сиво вещество, може да се възползва от нечия зла участ. Ама да, хайде има и изключения, който сам, напълно съзнателно си доведе пеоблемите на главата, и затъва та затъва, и го осъзнава, почва да мами, лъже, мажи, тях ги съдя. Имала съм пряк допир с такъв индивид.
Мисля, че грешно възприемаш нахвърлянето. Ако някой имаше лоши умисли или искаше да ти се нахвърли наистина, както си мислиш ти, нямаше да си направи труда да ти обясни мнението си. Не си мисли, че след като някой има негативно мнение по твоят въпрос, то той има и такова към теб.
лошото е че в България има хора които си позволяват разни луксове като да имат домашен любимец и после казват че нямат пари и тн
иначе редовно при мен идват някви с айфони които си броят стотинките
. Ти личностно се заяждаш с мен вече, ще ти кажа само едно, няма да ти се получи. По-умният отстъпва, повече няма да се занимавам с теб. И за твое сведене нямам айфон и бих се отказала от абсолютно всичко заради животните, обичам си ги. И да ти имам лукса, ти не създавай деца, че щом едно животинче за теб е лукс, детето не знам какво ще е. Уникално си тъп Саше![]()
Темата е приключена.