.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Татуировката ми не се бели

Здравейте приятели днеска ми е 10-11 ден от както ме татуираха но не вижда да се бели когато я маха с Baneocin и като погледна пръста ми и виждам много малки черни нещо като люспи помагайте

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Няма как да не се е обелила. Възможно е да се е обелила много леко и да не си усетил, тя боята пада като кир. Моята на 3тия ден се обели. Ако в края на татуировката ти изглежда да имаш люспи е почти сигурно, че се е обелила, те оставам в края такива.
    >>DjBelev<<

Защото кака ми каза че може да не се бели заради че слагам много мазило от това което татуиста ми даде

Не, не, възможно е да не си усетил просто. Аз също не разбрах моята кога се обели. Не се шашкай.

Мерси много за отговорите приятели.Ако може да не правя нова тема да питам тука ще си правя японски дракон ръкав двама питах колко ще ми вземат едната татуистка ми иска 700 лв а другия татуист дето ми направи скорпиона на врата ми иска 280 лв немога да преценя кои по хубави прави

Голям фен Аватара на HardJ
    Тази Неделя ми предстои да ме татуират по подобен начин . Само, че няма да ми правят Дракон, а риба Koi.
    https://www.google.bg/search?q=yakuz...4_dKNU-y8gM%3A
    Нещо такова, само че само от рамото ще започва. Ще ми вземат 600 лева, когато си правиш нещо перманентно по тялото недей хаби пари и средства
    "Gold, Money, Bitches Im So Used To This"
    - Future

Цитирай Първоначално написано от HardJ Виж мнението
    Тази Неделя ми предстои да ме татуират по подобен начин . Само, че няма да ми правят Дракон, а риба Koi.
    https://www.google.bg/search?q=yakuz...4_dKNU-y8gM%3A
    Нещо такова, само че само от рамото ще започва. Ще ми вземат 600 лева, когато си правиш нещо перманентно по тялото недей хаби пари и средства
    Начи по добре да отида дето ми искат 700 лева?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си