.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Аз може и да изгубя душата си, но ти нямаш шанс и да намериш намериш някога своята. Гордея се с това, че се старая да следвам примера на хора, които ме превъзхождат със разума, духовността си светостта си и степента на Богопознание и Богообщение. Апостол Павел ни посочва животът и вярата на старозаветните праведници като пример на подражание и дори призовава,, ...бъдете ми подражатели, както съм аз на Христос" което показва, че едното не изключва другото.
    Не разбра ли, че досаждаш и на християни и на атеисти с тъпотиите си? Много е противно да тролиш всички. Намери си поне един-два кукувци като теб и си приказвй с тях, ако въобще си си способен да водиш някакъв човешки разговор!
    Последно редактирано от Pitancho : 11-21-2016 на 12:45

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Аз може и да изгубя душата си, но ти нямаш шанс и да намериш намериш някога своята. Гордея се с това, че се старая да следвам примера на хора, които ме превъзхождат със разума, духовността си светостта си и степента на Богопознание и Богообщение. Апостол Павел ни посочва животът и вярата на старозаветните праведници като пример на подражание и дори призовава,, ...бъдете ми подражатели, както съм аз на Христос" което показва, че едното не изключва другото.
    Не разбра ли, че досаждаш и на християни и на атеисти с тъпотиите си? Много е противно да тролиш всички. Намери си поне един-два кукувци като теб и си приказвй с тях, ако въобще си си способен да водиш някакъв човешки разговор!
    това че не си сериозен в качеството си на духовен човек (или поне за такъв се представяш с това си амплоа, което си нарекъл със смешното име "питанчо"), не означава, че човеци, които ти казват истината те тролят, немалко от потребителите на този форум сами могат да преценят кой е трол, когато четат/прочитат мненията, и немалко могат да потвърдят, че не си онова, за което се представяш, ако беше сериозен и с добри намерения, тогава щеше да говориш истинно, и нямаше да игнорираш и избягваш истината с оправдания, че онези, които я свидетелствуват са "кукувци", нито почиташ Св. Ап. Павел след като хулиш истината на Бога, на Който той е бил духовен служители и Апостол, а иначе можеш да (си) блуждаеш и бълнуваш до безкрай с твоите си човешки разбирания въз основа на четенето на Библията според човешките предания/учения, които следваш, понеже ако не почиташ свидетелството на истинския Господ Бог и Неговите Светии едва ли ще бъдеш признат от Тях за истински вярващ, но ще си останеш "неверник", и името ти няма да бъде записано в Св. "Град" - аз говоря сериозно за вярата и заблудата без да ти причинявам нищо лошо, (а) ти ме наричаш кукувец?!
    Последно редактирано от npp : 11-22-2016 на 01:29

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си