- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
аввв аввв аввв <3 ^^^
има една група за веге рецепти + групата на инес - ifs , и там постват идеи
бтв, пробвала ли си шоколадово кремче да си спретнеш от какао, ядково мляко, банан (кокосово масло, ядки ... )
нямам глад за шоколад вече 1-2г от както преоткрих тази опция
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
дададададададааа, прекрасно е Д: харесва ми повече от който и да е купешки пудинг
въпреки това, гладът ми за шоколад не се засища Д: когато става въпрос за солени неща- от 2- 3 години сигурно не съм яла кашкавал или сирене; не ми липсват въобще, никога не съм обичала особено така или иначе
но обожавам сладки неща, особено шоколадови;
иначе, следя често "Вегетарианска и веганска кухня" във ФБ- наистина има добри идеи
засичала съм рецепти на Инес, имаше една много хубава за торта, но не съм от хората, интересуващи се от спорт, затова блогът ѝ просто не ми е интересен Д:
http://goodnaturedfood.org/2013/09/2...creme-caramel/
още една прекрасна рецепта
ще се радвам да споделиш как ти се отразява веганството :р
ПП между другото, не се тревожи, ако ти се приисква да си хапнеш риба или каквато и да е храна с животински съставки- напълно нормално е; не си налагай някакви сурови ограничения- ако рибата, например, ти липсва наистина много- хапни си;
голяма част от веганите, за съжаление, са много judgemental и сурови към останалите- затова и избягвам да се "причислявам" към тях, хаха
Последно редактирано от lunacy : 01-29-2017 на 12:25
- Колко вегани са нужни, за да изядат един XXXL дюнер?
- Ако никой не гледа - един.
всъщност, ако не си ял месо от години е много трудно да проядеш отново; вегетарианка съм от дете и откровено казано не си представям да консумирам месо отново; опитах преди 2-3 години от любопитство и не ми понесе
знам че се шегуваше, но исках да разясня все пак Д:
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз скоро се опитах да се изчистя от токсини и да изкарам 3 дни само на вода... Мн беше трудно, ама после се чувстваш мега добре.. ;д
Лунаси ти веган ли си или вегетарианка?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С бяло месо, за да се отврати хубаво, нали?
Ужасен си, само да си знаеш.
Ном, успех с веганството и пиши в темата какво е станало. Аз по едно време исках да опитам малко ако не веганство, то поне вегетарианство, но не е моята чаша чай. Но все пак ще ми е интересно как се справяш.
квак
едва ли е била развалена, тя си хапваше Д: аз веднага изплюх парченцето
нямам желание да ям месо иначе; вегетарианка съм поради етични причини
:: няма да адресирам заяжданията, не смятам че във всеки мой пост начинът, по който съм избрала да се храня е централната тема;
Благодаря, че ни разказа повече.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от lunacy : 01-29-2017 на 13:05
Мех.. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Мен ме мъчат един-два въпроса от известно време, размисли под душа ;д. Та веганите (най-вече тези, които са по етични причини) държат ли домашните им любимци също да са такива? А дали пък не смятат притежанието на домашни любимци и на животни въобще също за неетично? ;д
Номи беше нормална
Номи прояде edibles
Номи спря да бъде нормална
Номи ще става веган
Следващата стъпка е Номи да започне да се опакова в целофан на Витошка и да лежи на тротоара няколко часа обляна в червена боя, докато останалите изроди крещят някви неща за някви животни.
Ракши е разочарован.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Dr. Gregory House
Аз мисля, че да те държат в робство, не е много по-различно от това да те изядат ;д. Възможно е безпризорните животни всъщност някога да са били на вегани, които са решили да ги освободят от тиранията ;д.
хора, стегнете се
нито съм веган, нито нищо
просто вкусовите ми предпочитания ми позволяват без мн усилия да пробвам 20 дни само растителни, защото само рибата спирам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...