- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ще посещавам България тези дни![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Значи, така се бях изнервила с тези мартеници, никъде нищо няма в тъпия ми град. Обаче обичам Пловдиииив! <3 Намерих и роял, и китара, няколко разновидности с ключ сол, и внимание... барабани, моля... Виолончело! <3 Направо нямам търпение да идва първи и да му я подаря. Сигурна съм на сто процента, че ще се изкефи адски много. ^_^
Комшиите нещо ми се разтропаха по стената, явно искат да спра да пея... Ама те пък увиват някакви народни песни, от какъв зор аз ще ги слушам, а те мен не? Тъкмо си направих записчето и се получава. Не вярвах, че мога да го изпея това парче. Току що ми казаха, че е "много кеф". Официално го добавяме към караоке листа.
Днес бях на събрание на факултативния съвет. 6 часа. Вече разбирам защо в парламента половината спят.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Абе хора, не е тук мястото, ама да питам. Тая Тита една Христина дето беше в трио с Гари-Никол в Х фактор ли е, или се бъркам?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
искам само да ви кажа
че си бях направила профил в елмаз бг преди седмица
за да столкна един човек, който си мислех, че ми е познат (слава богу не беше той)
и днес влизам, понеже ми беше пратило някакъв мейл
и имам 32 съобщения
а няма никаква информация, освен, че съм жена
дори снимка
само две имена (рандъм, не са моите, да не тръгнете да търсите сега)
ще ги преровя преди лягане и ако има нещо интересно, ще постна да се забавлявате
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
25 г.: Mirishat li ti krakata ponqkoga ? :}
41 г.: Здравей Имаш ли желание за платена среща и секс без задръжки с мен
47 г.:Твоето представяне e СУПЕР, но аз ще се изкефя да ми изпратиш снимка.*
30 г.:Zdravei madam kak si milichka kvo shte kajesh da pogovorim I da badem priqteli dushice a? ? ? ? ?
32 г.:ЗдравейЧудя се как предполагам, интелигентна ,жена като теб има нужда от регистрация в подобен сайт.Явно мъжете,които оценяват истинските жени наистина са на изчезване......
Ако имаш желание бих се радвал да общуваме
п.с. как се казва любимия ти парфюм![]()
32 г. Здравей
Ще се радвам много да се запознаем. Но за тази цел нека първо да проверим дали имаме еднакви интереси.
Затова нека да те попитам следните няколко въпроса като за началото на нашия разговор - ти какво обичаш да правиш в свободното си време, и имаш ли някакво по-специално занимание в живота, на което си се посветила и отдала, така, че да ти носи огромно само-удовлетворение ?
Поздрави,
*както казах, не пише нищо освен име, сега видях, че и възраст е поискало, писала съм 27
Не успях да ги прочета всичките, а и явно някъде изписва, като влезеш, понеже сега ми писаха поне още 4 човека, един от които пича с краката, много настоява да узнае.
Спи ми се, но ако има интерес, ще поддържам рубриката
Последно редактирано от Ewok : 02-20-2017 на 22:43
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Тита_(певица) Втората страница в Гугъл. Уао, колко трудно...
Dear Beneficiary,
My name is Mr.Adebayo Adelabu,the newly appointed deputy governor CBN.(http://www.************Name=Mr.+Adeb...a=adelabu)This is to bring the good news to you that I have been mandated by the President Federal Republic in conjunction with the Federal Executive Council (FEC), the Senate Committee on Foreign Debts Reconciliation and Implementation Panel on Contract/inheritance/compensation funds to complete all the unpaid Contract/inheritance/lottery fund. You are required as a matter of urgency to reconfirm your information including your name, phone number and your address for verification and immediate payment within 24 hours.
To this effect, the sum of TEN MILLION, SEVEN HUNDRED THOUSAND UNITED STATES DOLLARS (US$10.7m) has been approved for you. I wish to inform you that all matters relating to the release of this payment is now under my control and supervision. This development has become necessary due to the activities of unpatriotic government/CBN officials and impostors who keep on frustrating every effort to settle our clients by making requests for unauthorized fees and levies from them.
We apologize for any delay you might have encountered in the past; your payment is now 100% Guaranteed
Kindly choose from these three modes of payment (wire transfer, diplomatic cash payment and ATM card).
Best Regards,
Mr.Adebayo Adelabu
Deputy Governor CBN
Последно редактирано от YoungBloodZ : 02-21-2017 на 10:10
Няма, бе! Не му върви на червения и туйто! В такива моменти си мисля "айде, тва да е, да не е по-лошо" обаче пак беснея тихичко, докато успокоявам някого. Естествено, не съм сърдита, щото не е моя, не я гледам аз и така нататък, но ми е тъпо. Евентуално ш ми мине, когато закуско-обядвам, но за тая цел трябва да спра да се навивам сама, което не е лесна работа. Айде, тва да е, да не е по-лошо. :ддд
Едит: А са и вода няма... Ти ебаваш ли се?! Няма преди 30 секунди пуснах водата, после не моа си измия чинията и ръцете, след като съм обядвала. Просто съм безмълвна.
Последно редактирано от tori : 02-21-2017 на 11:18
квак
"Весела " седмица се очертава.
И пак на лекар.
Последно редактирано от deitona22 : 02-21-2017 на 14:14
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Има една дума, която не е една дума, но аз я казвам като една дума.
като краставичка, нарязана, като за руска салата
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.