- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Мерси, ама аз след първата страница спирам да търся.
Какво ти има?
Обожавам спонтанните щури идеи за извънградски пътувания. Беше толкова якооо, искам пак! Само дето оставам без лични документи до следващия понеделник, което не е готино, особено ако отида на онзи рожден ден в петък, дано да мина на принципа "познавам те, влизай".
Приятно е да чуеш "Липсваш ми" от близък човек. Обаче сега знам по какъв начин липсвам и тази мисъл ме плаши и дори леко ме ужасява. Защо отношенията между хората трябва да са толкова сложни?
И усещам зараждане на лек афинитет към правото, което също ме притеснява. Дано ми мине.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
от ФСБ-то ли плащат бе шумкар ?
// ташака настрана - нали членуваше в някаква паравоенна организация - промиват ли ви мозъците да избивате сънародниците си ? От познат с познати в службите нещо такова разбрах - че ви вербуват :Д ма може и да са врели-некипели, кой знае
Хрумва ми нещо свежо, което планирам да направя сравнително скоро. Така и така си угаждам за глупости, мога поне да се задействам за цел с непосредствено влияние.
Отделно имам желание за един куп занимавки, обаче все още сакатото приоретизиране прави проблем и се намира адекватно време само за по-основните. Взели го дяволите, даже само тук има доста за доизглаждане... Това ще е поредният тест за постоянството ми. А то поне засега не се слави като отличник...
Nvm, пак малко върнах стари страници, което е без коментар на фона на моментния фокус. Чай и се хвърлям в завивките, без да зяпам безцелно отраженията от светлина по стените. Утре енергията ще ми трябва!)))))
Хехехех, няма 48 часа и гъбата пак насам. :3 Доволно Тори. Ама не съм доволно от факта, че ме събуди в 5 и половина, за да ми каже какво ще прави и че идва. :дд Ш го изплющъ с нещо! И умираме веднага, след като го прибера от гарата, сигурно и то не е спало много.
квак
Начии,когат ме мързи да ходя на фитнес,имам време да отида.
Ама когат не ме мързи,нямам време.
105 кг през февруари?!Да бе да.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не знам. Плюсовете припокриват минусите и се получава неутралитет. И се чувствам скапана след цял ден навън. Единстеното, което успях да свърша е да си взема душ и да се пльосна да спя. Пролетна умора (?). Винаги се разболявам в тези преходи. И не е нормално в неделя да е зимна приказка и да вали сняг на парцали, днес 180 градуса промяна. Дейба.
*моето Мамка му от димитър калбуров.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
НЕ! Преди беше непълнолетна както каза papugai, с неоформени вежди и недостатъчно зряла, девствеността играе голяма роля..
Аз на pc* мисля че имам някакви спомени ( :, защо ли, сега си мисля че изглеждаш много добре за разлика от, преди..
Юли месец ще идвам в Несебър
Ако ги е качвал без профил, сега няма как да ги изтрие..