.
Затворена тема
Страница 159 от 300 ПървиПърви ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 951 до 3 975 от общо 7495
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    на тоя компот да казваш алкохол малко странно ми се струва
    бе пак е пълна отрова и помия поне пуши трева или цигари нито ще повръщаш нито нищо няма никакъв смисъл от алкохола

Мега фен Аватара на tori
    Че то не е казано, че трябва да се напиеш до такава степен, че да повръщаш чак. :д
    квак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Че то не е казано, че трябва да се напиеш до такава степен, че да повръщаш чак. :д
    ами като е диване и има липса на култура ще се натряска до козирката
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Днес както си вървя по улицата внезапно ми се прииска да хвана някоя мацка за дупето.
    Просто ей така, за да видя как ще реагира.
    Много ми е любопитно.
    Не го направих защото съм интелигентен джентълмен.
    хахахаха ебати аз пък почти всяка която видя си я представям чисто гола изцяло ама имам добра новина днеска като ходих с метрото някъде и нали слязох седяха две момичета и нали минавам покрай тях и ги оглеждам и само като минавам точно до тях едната ми прати целувка ама не знаех дали беше за мене ама само се усмихнах и измъкнах нещо на арабски защото просто ми дойде на ума и те нещо почнаха да се смеят и да повтарят това което казах ама и аз съм един значи да се бях заговорил поне
    сигурно Аллах нак-накрая оцени усилията и вярата ми към него

Супер фен
    Оф станал съм страшен смотаняк и буквално не мога 3 думи да си обеля с някого ако останем насаме. Толкова ми е неприятно да трябва да се насилвам да разговарям с хората.

И не е защото нямам интереси - имам, но на кой му се слуша за курса по multivariable calculus в OCW на MIT, който гледам защото намерих много яко сборниче за програмиране за компютърна графика с упражнения и тн., и просто ми е интересно и искам да разцъкам малко код и да ми стане яко отвътре. Или че примерно във вижуъл студиото е трябвало да си добавя библиотеките дето ще се ползват и по няква причина като пишех директорията в VC++ директориите не искаше да ги намира и си блъсках главата час и половина без резултат, накрая реших да ги добавя в началото на реда вместо в края и всичко тръгна, и нямам никаква представа защо.

Някво много садващо ми е, че не мога да поддържам кежуъл разговор. И ми е още по-садващо, че искам, ама трябва да се насилвам и много ме изморява. И понякога казвам някви неща, дето си мисля, че са г/д весели, а точно 1 хилядна след като ми излязат от устата се усещам колко е злеташко...

Оф направо ...
    Допреди няколко години умишлено се изолирах от хората, защото ми беше неприятно да ми звънят непрекъснато, а са се чудя как да си кажа 2 думи с някого.

И най-лошото е, че имам чувството, че колкото по-зациклили ми стават интересите (втф кой гледа курсове по математика в свободното си време ... ??? ), толкова повече трупам студено с околните, 'щото със сигурност си усещат, че ми се говори за друго като съм им в компанията. А не че ми е неприятно - просто нищо не провокира интерес, и е именно защото нямам някакви 'нормални' интереси.

Преди поне имах едно приятелче, с което излизах да пия по бира, и ме оставяше да си дрънкам там за моите си глупости и ми беше супер чил. В последно време обаче съм 100% сигурен, че съм му станал и на него досаден, а и е порастнал доста като човек и се чувствам инфантилно задето все на моята си тъпча.

От друга страна ме избива на агресия когато си водя вътрешния 'монолог' - харесвам си се като човек, харесвам си интересите, харесвам си околните, но е факт, че трябва да се променя / да порастна. И нямам представа как да го направя без да жертвам нещата, които харесвам ...

Извинявам се за садващия пост. Мисля, че имах нужда да го напиша и да знам, че някой го е видял. В противен случай вероятно щях да го изтрия накрая.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    то пък другите ми "личностни проблеми" се обаждат, сега искат да ме правят перманентно в холандия по договор, и изведнъж рязхо искам да се прибирам

просто съм непоправима с това бягство от обвързване с каквото и да е било
    Ти си знаеш най-добре, но може и просто да чувстваш, че работата не ти допада достатъчно, че да се закотвиш. Едно е да имаш опцията да си събереш куфарите, друго е да поемеш дългосрочен ангажимент. И с връзките май е същото. С хора като теб, които са се научили сами да си решават проблемите, вместо да си седят и да винят околните, я има тази тенденция да виждат собствените си проблеми, но да са слепи за онова, което не зависи от тях.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Някво много садващо ми е, че не мога да поддържам кежуъл разговор. И ми е още по-садващо, че искам, ама трябва да се насилвам и много ме изморява. И понякога казвам някви неща, дето си мисля, че са г/д весели, а точно 1 хилядна след като ми излязат от устата се усещам колко е злеташко...
    Характерно за хора изучаващи технически науки.
    Характерно за хора със ненормално детство което очевидно предопределя и бъдещето им.
    Характерно за липсолюбовството.
    Характерно за хора които знаят че другите така или иначе не биха ги разбрали, в такъв случай защо да се губи енергия да им се обяснява.
    лечение- качваш се на колелото по час/през ден.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    бе пак е пълна отрова и помия поне пуши трева или цигари нито ще повръщаш нито нищо няма никакъв смисъл от алкохола
    да човек, аз се съсипвам да повръщам от сайдери да знаеш. ти си пуши, мен не ме мисли.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Бая жестоко се скарахме, но се очакваше. Опитах се тактично да намекна, че прекалява, но като не разбира, се наложи да си кажа нещата директно и сега малко не си говорим. Интересното е, че не ми пука дали отношенията ни ще се оправят. За него приятелството ни е много ценно, но от моя гледна точка ми е доста безразлично, въпреки да знам, че имам само него.

да човек, аз се съсипвам да повръщам от сайдери да знаеш. ти си пуши, мен не ме мисли.
    Не съм казал че пуша трева даже никога не съм опитвал аз ти говоря като цяло за алкохола

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    лечение- качваш се на колелото по час/през ден.
    Хех, мерси рънърчо. Дам, не е нетипично наистина, но има дни, в които ми тежи и знам, че трябва да направя нещо по въпроса.

хахахаха ебати аз пък почти всяка която видя си я представям чисто гола изцяло ама имам добра новина днеска като ходих с метрото някъде и нали слязох седяха две момичета и нали минавам покрай тях и ги оглеждам и само като минавам точно до тях едната ми прати целувка ама не знаех дали беше за мене ама само се усмихнах и измъкнах нещо на арабски защото просто ми дойде на ума и те нещо почнаха да се смеят и да повтарят това което казах ама и аз съм един значи да се бях заговорил поне
    сигурно Аллах нак-накрая оцени усилията и вярата ми към него
    ти да не си бежанец?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Хех, мерси рънърчо. Дам, не е нетипично наистина, но има дни, в които ми тежи и знам, че трябва да направя нещо по въпроса.
    Смисъл това е най-лесното и най-евтиното лечение.
    Другите са скъпи, може би и невъзможни, не може просто да се промениш, това няма как да стане. Ако стане ще е за седмица максимум, освен ако не видиш подкрепа от околните. Ти такава няма да видиш. Никой няма да знае че си се променил. Също така винаги, ама винаги ще се намери някой да ти провали промяната с тъпия си скептицизъм и дървомислие. В един момент (понеже ще стартираш промяната заради това да угодиш на околните, а кой знае кво впечатление на околните няма да започнеш да им правиш, ще се запиташ защо си причиняваш нещо което го правиш за другите а пък никой не го оценя пък и няма кой знае ква полза от него) скоро пак ще се върнеш по старо му.
    Най-доброто лечение е промяна на обстановката, смяна на местоживеенето с нови хора и среда но това е свързано със средства. То затова хората казват че "заминават" на някъде.
    Другия вариант е да намериш жена която е тип "даваща" т.е. да слуша и да върви след теб плюс това да го прави с удоволствие, а не такава след която ти да вървиш. За жалост и таква няма да намериш щото нали досега да си я намерил :д

Супер фен
    Е имах предвид да започна да се насилвам чат-пат по концерти и нощни излизания да ходя.

Иначе околните ми не са лоши - ако кажа, че съм решил да дърдоря повече и да излизам поради гореизброените причини, вероятно ще намеря доза подкрепа.
    Наскоро се виждах с едно старо приятелче, с което си бяхме забравили физиономиите, и като се прибирахме чак ми стана криво като ми каза, че щял да ме звъни повече да шарим из града, че не можело да си вися у нас етц етц, а впоследствие не му вдигнах телефона когато ми звънна към края на седмицата ... Трудно е да си зле просто :Д
    Да можех да дам конкретна причина щеше да е хубаво, уви ... Някои хора имат проблеми, притесняват се, самочувствие етц - аз не че съм най-уверения тип, но не ме спират някакви психологически бариери. Просто се чувствам буквално изморен психически и емоционално.

Мега фен Аватара на tori
    Звъни ми телефона, вдигам и ме застрелва със „За или против социалният живот сме?“, ще кажеш, че ще ходим заедно. :д Умирам понякога с нея. Трета пъпка от 01.01.2017та насам, още една-две и си минах квотата за годината, че и са ми много. Хубаво ми е да си гримирам, щот ме кара да се чувствам по-добре, но по-хубаво от това е да си махам грима, стоял цял ден отгоре ми. Мислех си дали да ида до магазина за Съмърсби, че Дивегентката ме подсети ама мзе мързи твърде много - оная така или иначе ще идва после да мрънка, ще я накарам да мине през магазина, ако не ми е минало. :д
    квак

Не съм казал че пуша трева даже никога не съм опитвал аз ти говоря като цяло за алкохола
    А аз никъде не съм споменала алкохол и не знам защо изобщо ми говориш за него.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Опитах се тактично да намекна
    Всички знаем, че това жените не го умеем.

На мен ми е зле цял ден. Не знам какво се случва с организма ми, ама ми писва вече...

Как се чувствам ли? Разбита
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Мега фен Аватара на tori
    Някой слуша ли #KilaBee на Дивна? И защо поразително много прилича на Георги-Николай? :о По-точно само на мен ли ми прилича на ГН? :дд
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Някой слуша ли #KilaBee на Дивна? И защо поразително много прилича на Георги-Николай? :о По-точно само на мен ли ми прилича на ГН? :дд
    Песента е отвратително противна, успях да издържа до припева едва-едва, изслушах го и си казах "Fuck it, не мога повече". Наистина прилича много на ГН, сега като каза...

Мега фен Аватара на Rakshy
    гледам си кретенския фийд във фб и си мисля "до кога тия малоумници ще се радват на левски-цдна и ще се хлебят в коментарите..?"

странно ми е как можеш да си толкова, ква е думата - примитивен? че да се вдъхновяваш толкова по 2 неспособни футболни отбора със също толкова неспособно ръководство и също толкова неспособни интелектуално фенове

докато светът е на ниво "трансплантация на мозък"
    ние сме на ниво - "кур за лефски", "свине минет", "кзл", "а колко жалко е да си чорбар"...
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Голям фен Аватара на alchy
    Перфектно неделно

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    гледам си кретенския фийд във фб и си мисля "до кога тия малоумници ще се радват на левски-цдна и ще се хлебят в коментарите..?"

странно ми е как можеш да си толкова, ква е думата - примитивен? че да се вдъхновяваш толкова по 2 неспособни футболни отбора със също толкова неспособно ръководство и също толкова неспособни интелектуално фенове

докато светът е на ниво "трансплантация на мозък"
    ние сме на ниво - "кур за лефски", "свине минет", "кзл", "а колко жалко е да си чорбар"...
    Уби ги.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ракши...Иии само Левски олеее, набихме надутите оранжево червени свинеее...!!!

Edit: Да не е баш оффтопик

Може просто да се заблуждавам, че съм щастлив докато мога. Няма да е нищо ново за мен. Реално май с редки изключения никога не съм се чувствал на мястото си. Дано пък някога да взема и да се почувствам, ако не завинаги то поне колкото се може по-дълготрайно.

Или както се казва на разни места: 'Аз съм добре( доста повече от много други хора по света и у нас поне на този етап), просто не се чувствам щастлив...
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-05-2017 на 09:32
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    ти да не си бежанец?
    4 човек който ми го казва
    не но имам такива корени в рода ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си