- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
ами, реално повече никога няма да можеш да го направиш, тъй че носи своята важност
за всеки различно де
и на мен не ми беше много зор, нашето училище дори има практиката от няколко години да сме с бели тениски в съпричастност с някаква благотворителна кауза
но пак си купих специално за повода тоалет, просто защото исках и ми трябваше причина :Д
и аз мислех, че бала като цяло е загуба на пари и време/енергия
но пък след това видях, че е много по-готин и важен за цялостното развитие
бала е като точката накрая на изречението - важен е
с това официално приключва твоя период в гимназията и отиваш към нещо по-висше, или както му казват повечето "нещо по-вишо"
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Абе хубаво нещо е балът, но все пак продължавам да си мисля, че трябваше да си тръгна в девет от ресторанта и да отида в Италия, вместо да седя до десет и да отида на последната чалготека с класа.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от deitona22 : 03-11-2017 на 20:07
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Моя клас всяка година правим сбирка в седмицата на бала (съботата) на или след 24ти май.
За сега вече 3 години се събираме целия клас без пропуск + класния.
Бала беше готин, но влязох в болница на следващия ден и малко си го спомням и с лошо ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Когато те изгонят от собствената ти стая в общежитието, защото "приятелят ми си идва от Лондон само за една седмица и трябва да се видим"... Дано да не ми мърсуват на леглото.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Както и балът... Няма да повярвате, ама всеки ден 18-годишни кълчат кълки на ориенталски ритми и повръщат покрай заведенията.
Смея да твърдя, че бяхме един сравнително задружен клас, но има хора, които видях за последно на официалната вечеря на бала и нямам изобщо зор да ги търся. Не разбирам идеята на тези срещи на випуска...
divergent как ми игнорира милите думи.. надувка![]()
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ей, аз като бал визирам ресторанта, не дискотеката
аз бях първият, който си тръгна от дискотеката просто защото ми беше отвратително неприятно
но пък в ресторанта ми беше прекрасно, беше едно от най-яките преживявания, до момента :Д
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
ден 2, мисля, че ще е тежко на помия
+ че е студено на помия
низнам![]()
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Не разбирам хората, които не зачитат чужди приоритети и карат хората с такива да се чувстват зле за дето въобще имат някакъв морален компас. Уча се да помагам на болни хора и след няколко години като завърша, ще трябва да се закълна в найтингеловата клетва - кажи ми после как да ходя да пия едно голямо, защото съм на купон и както половин седмица не съм спала, я ми мине до другия ден, че да се кача безопасно зад един тон ламарина, я не ми. Едно уиски ще ми направи купона ли, какво?! Много хора трябва да си прередят приоритетите и да започнат да НЕ си врат носовете в чуждите работи.
От друга страна - толко съм уморена, а не мога да заспя, щот пих кафе сутринта, за да съм адекватна. И съм гладна като куче.
квак
Да си трезвен.. ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Абе вие за студентска тройка не сте ли чували?
Dr. Gregory House
Последно редактирано от deitona22 : 03-12-2017 на 12:34
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..