.
Затворена тема
Страница 172 от 300 ПървиПърви ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 276 до 4 300 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Нов световен рекорд по ски полети. Няма по-атрактивен, отнемащ дъха спорт. УАУ!

https://youtu.be/6qwnoi4WpSo
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Нов световен рекорд по ски полети. Няма по-атрактивен, отнемащ дъха спорт. УАУ!
    https://youtu.be/6qwnoi4WpSo
    Ихии,тоз нямаше намерение да каца.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://zamunda.net/banan?id=485281&hit=1&t=movie

някой с регистрация в замунда може ли да ми каже името на релийза
    благодаря
    Les.visiteurs.la.revolution.2016.BRRip.x264.AAC-WAR

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ихии,тоз нямаше намерение да каца.
    https://youtu.be/Kw__1AVT-h0

Ааа, нов световен рекорд. Цели два в рамките на няколко минути. Старият от 251.5 доста време чакаше да бъде счупен.
    Отново нямаше телемарк, но как при такава дължина?! Не мога да спра да се усмихвам.

Какво ли си представя ива ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Какво ли си представя ива ?
    тебе
    гол
    по прашки

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тебе
    гол
    по прашки
    Ти от къде знаеш че има ме познава.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://zamunda.net/banan?id=485281&hit=1&t=movie

някой с регистрация в замунда може ли да ми каже името на релийза
    благодаря
    Les.visiteurs.la.revolution.2016.BRRip.x264.AAC-WAR
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на divergent
    Перфектната сутрин - още със ставането си пускам новият албум и усмивката ми стига до над ушите докато седя и си слушам, сгушена в него. На нощното шкафче ме чакат кафе и сандвичи, а до тях минзухар. Разбира се ако не ме беше ядосал така снощи, едва ли събуждането ми щеше да е толкова сладко. Но може би си заслужаваше.
    Вилата беше добре, но само защото през повечето време с моите хора бяхме на терасата на последния етаж, далеч от чалгата и тревата. Отново се убедих, че компанията прави купона.
    И сега пак си слушам албума. 22 песни = 22 оргазма.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

отивам аз към фитнеса, при което между двата микрорайона има един "голям" булевард (под голям нека се разбира с по 2 ленти, но на практика лента и половина, защото има паркирани коли от едната страна почти през цялото време + минава рейс оттам), който трябва да пресека. Интересното е, че там има пешеходна пътека от може би над 15 години, но тъй като е права отсечка и слизайки по булеварда се спускаш - пичовете решават, че е адекватно да си се засилиш едно хубаво и да се чувстваш като пилот на формула 1. Тръгвам аз да пресичам, поглеждам наляво - нищо, поглеждам надясно - виждам около 5 или 6 коли, които идват отгоре и са на около 100 метра. Ясно ми е, че след като вземат завоя искат да полетят, но все пак започвам да пресичам - след като виждам, че първата кола на около 40 метра от мен започва да намалява малко, когато вече беше на около 20 имаше значително намалена скорост. Пичагата направи правилното нещо и спря на пешеходна пътека, въпреки че се беше засилил - окей, всичко точно. Интересна е частта, в която колата зад него реши, че това да се намалява и спира на пешеходна пътека е недопустимо - на около 15-20 метра от мен (аз стоя насредата на пътеката и гледам какво се случва) шофьорът решава, че най-умното нещо е да започне да задминава на пешеходна пътека като преди това има поне 2 знака, които забраняват това + че всеки един шибан шофьор трябва да знае, че не се задминава на пешеходна. След като беше достатъчно близо, че да разпозная общите черти на шофьора на въпросната задминаваща кола, ми става ясно, че това е блондинка, караща опел зафира, на видима възраст ~25г. В крайна сметка осъзна какво се случва и наби спирачки пред пешеходната. Аз бях толкова изумен, че ходейки я гледах и ѝ плясках, кимайки с глава.

Искрено се надявам поне малко тъпо да ѝ е станало и да не го прави за в бъдеще

да вметна, че на тази пешеходна пътека щеше да ме отнесе 2 пъти бус, 1 джип + рейса, който въобще не възнамеряваше да спре и му направих знак да минава, за да ми е спокойно поне на мен на съвестта, че не съм го преебал да извърши нарушение, не че на някого му пука за движението по пътищата
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

малко тъпо става когато единия ти приятел ходи в дубай преди няколко месеца, а сега ще ходи на някво "средиземноморско пътешествие", което ще бъде яко на помия, а другия ти приятел си качва снимки с гажето

а ти си седиш и си мислиш как ти се пътува и ти е самотно
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на tori
    Омг, бях забравила, че Красавицата и Звяра излезе в петък! Кощунство! ИСКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ!!! Получих предложение от аверче да ходим да го гледаме уийкенда, но не съм особено сигурна какви неща ще се случат тези дни, къде ще ходя, ще имам ли гости или нещо такова. Така че казах само, че е много добра идея и ще кажа по-насетне какво мисля по въпроса. Освен това, момчето май почва да хлътва, което ми е достатъчна причина да стоя далече - не искам да си помисли, че ще си зарежа човека (колкото и на моменти да е гъз) и ще взема него.
    Като казахме „човека ми“, той пак беше гъз тези дни, а и днес, но поне ме разсмя с СМС преди малко, което е бонус червена точка.
    Времето е толкова хубаво и ми се разхожда страшно, но нямам с кого да изляза.
    квак

Мега фен Аватара на pandabear
    поредната пролет пукна
    а аз не ;/

Мега фен Аватара на divergent
    Такова хубаво време, изобщо не ми се прибираше. Сега си лежа и слушам новият албум на Депеш. Лошо ми е и не спирам да мисля за всичко, което се случи. Може и затова да ми е лошо. Как може да съм такъв идиот на моменти, изобщо не оцених какво съкровище си имам. Замислила съм много сладка изненада, няма да оправи стореното, но поне ще го зарадва за момент и ще му помогне да види, че наистина осъзнавам колко зле се отнесох. Продължавам да не го разбирам обаче. Вървим назад и по този начин се отдалечаваме един от друг, но според него няма да повлияе. Е как го вижда това? Може би тя е права, че трябва да му бъда опора в момента и приятелят, от който има нужда. Бих направила всичко за този човек.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Кожата ми е пресушена. Отврат. Отврат. Отврат.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Кожата ми е пресушена. Отврат. Отврат. Отврат.
    Ноу дат фийл, бро.
    *потупване по рамото*
    квак

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    поредната пролет пукна
    а аз не ;/
    haahaahah

разочарован нихилист
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ненавиждам посредствеността.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ненавиждам посредствеността.
    https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B...BE%D1%81%D1%82

Значението на думата все още не е въведено.

hehehe, понякога се изказваш много глупаво, в твой стил - посредствено

от къв хуй трябва да ме боли гърлото сега?

това, че не мога да функционирам така, както искам, ме побърква - малко по малко
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Напоследък често се запитвам защо хората си усложняват живота с лицемерие и нечисти отношения. Колко по- лесно е да не лъжеш, да казваш нещата които мислиш, защото не вредиш на другите и респективно не понасяш негативите от реакциите им. Да се държиш така, както чувстваш нещата. А аз ги чувствам така- сякаш живея в друго време и някой ме е хвърлил насилствено в някаква омърсена бездна, към която упорито отказвам да се адаптирам. Изключително тормозещо сетивата ми. Дразни ме наглостта на всички, които проповядват едно, биеща се умело с доблестта, за която претендират, но акомпанираща прекрасно липсата на такава във всеки един момент, в който се обръщат и постъпват коренно различно. Сигурно е човешко, не знам.Искам чисти отношения с всички в близкото ми обкръжение.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Иии пролетната умора удря с пълна сила.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

На тоз свят има колкото добри, хора, толкова и ,,лоши''. Но има мн готини хора

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Иии пролетната умора удря с пълна сила.
    в метрото имаше реклама за някакво сиропче на име " БИЛКОВА КРЪВ" https://www.farma.bg/krauterblut-flo...rop-250ml.html

ако тва не е най-хардкор нещото, което можеш да пиеш за пролетната ти умора, то не знам кое е :Д :Д :Д

хората сме отвратително жестоки същества. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ВЕГЕПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ВИЖТЕ КАКВИ ЗВЕРСТВА

утре се обличам като кървящ силивряк и ще се просна на витошка в знак на протест срещу тази жестокост
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си