- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Забавни сте за четене, кийп гоуин, правя си таман пуканки и наливам биричка.
квак
като цяло не е и нужно да се знаят обстоятелствата, защото отношенията са си лично техни.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
обстоятелствата са без значение, аз имах предвид цици и задник
антракаса може да тича по 30 часа на ден, но пак няма да докара като нейния задник
тия двамата трябва да са (поне малко) шантави ако са го направили след толкова време заедно
Чиче, аз ако докарам като нейния задник, ще почна да се притеснявам и да се оглеждам за теб.![]()
Кво станало?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
бих искал да постна един селски ерген
просто да визуализирам как изглеждат те
![]()
Селски, ама си намери кака да го отрака, а ти дремеш в тийн форум.
Толкова време дреме и не се заема с това, казах, че ще го направя и аз и днес се разбрала с един да дойде да го сглоби. Евала, брат. Ей така без да ми се казва се върши всичко, после що мрънкам, че не се чувствам в семейство. И не се научи, че след като не знае нещо, това не означава, че не се е случвало. Ей, все се намира някой да ме изкара извън нерви.
http://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.n...57956096_n.mp4
Тоя пич е кошмарът на всички вегани. Машина.
You're tryin' to be different, that makes you no different
ахах, Станко strikes again https://www.vbox7.com/play:8228074761
мн як :д
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ааа, хич не се оплаквам от студентските тройки, защото не аз съм ревящата и стискаща зъби.и съм бая далеч от затлъстяване, отговорът ти не беше по-добър от моя коментар, сори.
Банка на годината, банка номер едно, най-бърза банка, дрън дрън. Един час ме занимаваше Сийка, понеже досега не го били правили това като услуга, щото било ново, а аз кротко и търпеливо си пеех песничката за нея на ум и се клатех на стола, за да я изнервям още повече.За довиждане ми каза, че толкова съм я измъчила, че ще ме сънува тази нощ.
Случи се да си платя сметката за телефона при бившата на бившия и ме позна звездата. И даже ми смени плана на по-изгоден. Много приятно момиче, радвам се, че и тя успя да се отърве от този.
Спотифай нали има опция да виждам какво слушат приятелите ми, та като видях какво слуша, направо се разтопих. И се сетих, че тази група я нямаше преди в плейлиста му, та го прегледах и видях, че е добавил техни песни преди два дни. Нещо супер незначително, обаче аз направо се размазвам от кеф, а той дори не подозира.
затлъстяваща си и се оплакваш от студентски тройки
А като две капки вода е най-тъпото предаване на целия свят
бъркаш се мойто момче, пак ти го казвам.
И има много по-тъпи предавания от Като две капки вода.
Впрочем, аз съм последният разбрал ;с
Торито е арна, ще намери некой, ама антракса какъвто е грозен.. :/
Тъй е Геша грозничките като ни оставят форонните гаджита и ставаме монаси.. ей ме мен, обет за целомъдрие спазвам (само докато спя, а и тогава понякога не) ся повече женско няма да видиш и ще жулиш чекии на сухо за да ти е гадно, знам аз..
Мисля, че имах нужда от това излизане до Македония (Това е най-яката кръчма която съм виждал.. а цените са... АПФУ! <3 ), а другата седмица съм на Турция.. на пазар? ;о (С едно аверче се преебахме, та обещахме на жените...сад лайф ис сад. ) А след 3 седмици отивам на Санторини за 4 дни, нз ко да очаквам.. от тая оферта.. ама от приятелче е та ще видим.. ;с
А Края на май, ще ходя на родното морееенце, после юни на Гърция пак.. ;с И последно чак август (черно море) или септември (гърция), сад.
Имам чувството, че и всичката почивка на света, няма да ме спаси от приближаващият се поток от нещастници (1мил паспорта за месец. МНОГО САД)... Сад, к'во му остава на човек, да се напие да хапне и да удари нещо... Я жената, я съседката..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-10-2017 на 19:45
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.