.
Затворена тема
Страница 198 от 300 ПървиПърви ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 926 до 4 950 от общо 7495
    Banned Фен
    Един ден това богатство ще бъде мое, но няма да го пропилея по първосигнални неща и жени като братята си, а ще го вложа в това да намеря най амбициозните и свободомислещи хора, ще го използвам да защитя това кътче от провалите на запада, ще го използвам да помогна на мъжете да разберат играта в живота, да осъзнаят себе си, да се опознаят, да опознаят и жената и как работи играта между двата пола, ще плувам против течението и дори на 100 или 1000 да помогна, след поколения ще се усети нов трус и тази тенденция ще порастне, а мъжете ще бъдат малко по свободни да използват своята креативна сила да ни закарат далеч в невиждани светове, а не просто да гонят някоя си фръцла и да пилеят потенциала си, за да угаждат на детските й прищевки неугодни. Слагам живота си на масата и залагам всичко, защото моя живот бледнее пред мечтата и нещата, които хората след мен ще видят и осъзнаят..

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Един ден това богатство ще бъде мое, но няма да го пропилея по първосигнални неща и жени като братята си, а ще го вложа в това да намеря най амбициозните и свободомислещи хора, ще го използвам да защитя това кътче от провалите на запада, ще го използвам да помогна на мъжете да разберат играта в живота, да осъзнаят себе си, да се опознаят, да опознаят и жената и как работи играта между двата пола, ще плувам против течението и дори на 100 или 1000 да помогна, след поколения ще се усети нов трус и тази тенденция ще порастне, а мъжете ще бъдат малко по свободни да използват своята креативна сила да ни закарат далеч в невиждани светове, а не просто да гонят някоя си фръцла и да пилеят потенциала си, за да угаждат на детските й прищевки неугодни. Слагам живота си на масата и залагам всичко, защото моя живот бледнее пред мечтата и нещата, които хората след мен ще видят и осъзнаят..
    http://bestdoctors.bg/doctors/speciality/38

Мега фен Аватара на tori
    Не е моето цялото това, не се чувствам на място, макар да беше кайнда фън и да не мога да го отрека. Пускам още малко време, колкото да се доубедя, и ако не ме фрасне нещо тежко по главата, че да взема да се почувствам на място, чал. Твай, повече няма.
    Умирам от студ, а съм под пуснатия климатик. Чудя се дали да ходя да го поспя малко, щот не е като да не ми се спи.
    квак

Мега фен Аватара на Lilanda
    Шушомире, не те знам дали четеш постовете. Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
    Последно редактирано от Lilanda : 04-23-2017 на 14:33

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
    Само на него ли ще покажеш ?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Благодаря за препоръките, но като гледам как са се справили с теб нямам вяра в тяхната компетентност Тъй като науката е безсилна принципно бих ти препоръчал списък с най добрите църкви, но не искам да плаша господ... Само да те светна, че ако искаш хората да игнорират написаното от мен е по добре да не насочваш вниманието им там, както направиха другите харпии тук, но изглежда това е прекалено разумно за твоята реалност Приятна вечер от мен
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-23-2017 на 15:33

чувствам че съм комплексирано, нищо непостигнало в живота си същество, но
    въпреки всичко не ми се и полагат усилия, няк'ва дупка.
    няк'ви неща осъзнавам и не е окей : o

засега де.. сигурно ще имам развитие след това падение

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^ ще излезеш, сто процента си работила по нещо преди или пък скоро, от което положителните резултати просто са се забавили
    и като искрица ще ти вдъхне доверие
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    чувствам че съм комплексирано, нищо непостигнало в живота си същество, но
    въпреки всичко не ми се и полагат усилия, няк'ва дупка.
    няк'ви неща осъзнавам и не е окей : o

засега де.. сигурно ще имам развитие след това падение
    И аз мисля като Номи, винаги се излиза от дупката, просто понякога след повече време. Дано при теб не е така, де.

Проведохме първия си почти изцяло на лтински разговор. Не беше толкова страшно и беше добре дошла тренировка преди тежката категория :д
    и май си имам пенпал, со свит
    и също така
    днес написах първото си малко съчиненийце
    с грешки, но като цяло ок

добър ден.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Всеки път, когато си кажа "следващият път, когато ти се обади, го отрежи и затвори с 'майната ти'" и всеки път се държа като глупачка с фалшива любезност и не мога да кажа "не". "Дръж си на думата, Иве. Забрави." Ъх. Мразя тази вежливост. Винаги ме е поставяла в неудобни и неприятни ситуации. Ако можеше да съм тази, която съм...
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

аз съм на друго мнение, ама с три жени не смятам да започвам спор

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не знам при вас как е ама тука е няква буря

и при мен има облаци, слънцето едвам се вижда

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Само на него ли ще покажеш ?
    Не съм казвала, че ще показвам?

едит: Още сааааамо месец. Ще им търпя невъзпитанието още само месец. Всичко е наред. Вдишай, издишай...
    Последно редактирано от Lilanda : 04-23-2017 на 20:45

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Шушомире, не те знам дали четеш постовете. Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
    Да, ще очаквам
    М/у, помниш ли преди години, как слагаше подплънки за да направиш впечатление на нас 'батковците' хаха, че имаш големи гърди, мухаха , все пак си симпатяга к'во..
    Последно редактирано от G3GaSa : 04-23-2017 на 20:50

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    О, наистина ли си поръча, Лиле?
    И аз очаквам отзиви :д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Да, ще очаквам
    М/у, помниш ли преди години, как слагаше подплънки за да направиш впечатление на нас 'батковците' хаха, че имаш големи гърди, мухаха , все пак си симпатяга к'во..
    Всички знаят на кого викам Шушомир, така че...;д

Другото изобщо няма да го коментирам, смятай и на теб колко ти е акъла.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    О, наистина ли си поръча, Лиле?
    И аз очаквам отзиви :д
    Да, ще се снимаме с класа на 30-ти и ще съм с риза с гол гръб (колкото и странно да ви звучи, е мн яка!), та реших да го пробвам. Може и за бала да ми послужи, знаеш ли..;д

Мега фен Аватара на tori
    Чета няква книга, която май е хубава ама понеже продължавам да оувъртинквам и да рия в мисловни кал и лайна, разигравайки най-ужасните сценарии, не помня какво се случи да тези 30 страници. Продължавам да чета с идеята да ме накарат да почувствам нещо. Книгите биха били чудесен изкуствен шум, нали? А пък и ще е бонус, ако заспя четейки и после сънувам книга. Скоро не ми се е случвало май.
    квак

Мега фен Аватара на Rakshy
    ахаха нямам търпение
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

писна ми на кура от тия реферати

ако някой може да ми обясни къв е смисъла да препиша 18 страници от учебника на компютъра и да ги форматирам, след това да дам близо лев за принтиране и да бъдат заебани в някой ъгъл???????????

на какво по дяволите ме учи това?! само омраза и загуба на време

мисля да си поръчам чаша
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Гледах залеза, пуших джойнт, гледах филм, прекарах деня със съквартиранта, щото всички други са си по домовете.
    Чувствам се леко безсмислена и безуспешна, мъча се да свърша с курсовите и да приключа годината, ама мотивацията ми е нещо крайно непознато в момента. Питам се постоянно някакви неща, разигравам си сцени, дълбая си в съзнанието, сякаш сама си търся нещо смислено и съществено да ми се случи. А излизат само проблеми, които сама си ги създавам. И вечно имам чувството, че нямам време и че нищо смислено не съм направила досега.
    Също усещам наченки на ревност, която много силно се опитвам да потискам в момента, затова и ровя из форума. Не ми се занимава с тези ми драми и не ми се създават проблеми.

бах тва районно бате

те нямат химикалка - аз нямам думи
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    бах тва районно бате

те нямат химикалка - аз нямам думи
    Имат, ама си ги крият, ценни са им. Като ходих да си взема личната, им оставих една, да се кефят на живота.

Мега фен Аватара на pandabear
    Не ми се организира рожден ден, а всички ме карат да си го празнувам. Аз просто искам да си взема почивен ден от работа и университет, да си лежа, гледайки филмчета и нищо повече. Добре де, може и да си пийна малко от домашното винце.
    Последно редактирано от pandabear : 04-24-2017 на 09:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си